sahar___golll مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 767 عنوان دیابت 445 بازدید | 16 پست خانما علایم دیابت چیه درمان داره یا نه😥 1400/12/21 | 23:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 135275 نوع یک درمان ندارهنوع دو که قند بالا مداوم باعث میشه خطرناک تره و میشه کنترل بشه از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.
sahar___golll مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 767 پیش دیابت بله خیلی علائم داره، شما چه علائمی دارید؟ من احساس گرسنگی میکنم ولی نمیتونم چیزی بخورم ازمایش دادم دارم میمیرم و زنده میشم از استرس ،پارسال دادم آزمایش قند ناشتا ۸۹ بود
sahar___golll مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 767 نوع یک درمان نداره نوع دو که قند بالا مداوم باعث میشه خطرناک تره و میشه کنترل بشه 😥
sahar___golll مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 767 پیش دیابت بله خیلی علائم داره، شما چه علائمی دارید؟ خیلی یهویی شدا ناگهانی چون تو دوره pms بود زیاد نگران نبودم اما هنوز اثرش باقیه
رویا۱۴۵ عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 9588 من احساس گرسنگی میکنم ولی نمیتونم چیزی بخورم ازمایش دادم دارم میمیرم و زنده میشم از استرس ،پارسال دا ... یعنی چی نمیتونی چیزی بخوری؟ خیلی علائم داره تشنگی داره تکرر ادرار، گزگز دست و پا دیر خوب شدن زخم ها و....اضافه وزن دارید؟ سابقه دیابت تو فامیل دارید؟
sahar___golll مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 767 یعنی چی نمیتونی چیزی بخوری؟ خیلی علائم داره تشنگی داره تکرر ادرار، گزگز دست و پا دیر خوب شدن زخم ها ... نه سابقه نداریم ،اضافه وزنم یه ۲،۳ کیلو همش احساس گشنگی دارم ولی تا لب به غذا میزنم سیرم
رویا۱۴۵ عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 9588 نه سابقه نداریم ،اضافه وزنم یه ۲،۳ کیلو همش احساس گشنگی دارم ولی تا لب به غذا میزنم سیرم تخمک پلی کیستیک نداری؟ببین هیچی جز آزمایش نمیتونه کمکت کنه منم دست و پام گزگز میکرد آزمایش دادم دیدم کم خونی دارم
رویا۱۴۵ عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 9588 یه دوره ها خاص اینطوری نمیشی؟من نزدیک پریودم یه ماه خیلی گشنم یه ماه حالت تهوع دارم یه ماه هرچقدر آب میخورم سیراب نمیشمالان پدرم دیابت داره مدام گرسنه هستن با این تفاوت ایشون هرچی میخورن باز حس گرسنگی دارن
sahar___golll مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 767 تخمک پلی کیستیک نداری؟ ببین هیچی جز آزمایش نمیتونه کمکت کنه منم دست و پام گزگز میکرد آزمایش ... ازمایش دادم چه ازمایشی شانس ندارم که خواهر رگ پیدا نمیشد دستمو کبود کرد ،بعد خونگیری بی حال شدم زنگ زدم مامانم اومد دنبالم ،ولی کامل بود ازمایشش
رویا۱۴۵ عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 9588 ازمایش دادم چه ازمایشی شانس ندارم که خواهر رگ پیدا نمیشد دستمو کبود کرد ،بعد خونگیری بی حال شدم زنگ ... پس اگر نتیجه مطلوب بوده استرس نگیر استرس عامل همه بیماری هاست
sahar___golll مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 767 یه دوره ها خاص اینطوری نمیشی؟ من نزدیک پریودم یه ماه خیلی گشنم یه ماه حالت تهوع دارم یه ماه هرچقدر ... نه این دفعه اینطوری شد ،اخه الان پریود شدم و رفع نشده که بخوام بزارم رو حساب سندروم قبل قائدگی
sahar___golll مدیر استارتر عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 767 پس اگر نتیجه مطلوب بوده استرس نگیر استرس عامل همه بیماری هاست امان از این استرس زندگیو مختل میکنه
رویا۱۴۵ عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 9588 امان از این استرس زندگیو مختل میکنه دقیقا یه روانشناس تو مدرسمون داشتیم میگفت استرس ژن های نهفته رو فعال میکنه