2777
2789
عنوان

اعتراف میکنم

153 بازدید | 2 پست

اعتراف میکنم که توی زندگی مشترک

همسرم رو داناتر و عاقل تر از خودم میدونم

از نظر خیلی ها توی زندگی واقعی بیرون از این سایت، دانا هستم و حرفهای خوبی میزنم ولی توی رابطه و زندگی با همسرم فکر میکنم اون کسی که سکان این رابطه دستش بوده همسرم بودن

وگرنه من خیلی جاها ممکن بود بِبُرم و تموم کنم همه چی رو

البته من هم خیلی جاها عاشقش بودم که ادامه دادم ولی واقعیت اینه که وزنه عقل توی رابطه ما ، سمت همسرم سنگین تر بوده

آیا این خوبه ؟ گاهی ..... اگر دو نفر بالغ باشند و در درجه اول با هم دوست باشند

به نظرم خوبه که مرد داناتر باشه

مخصوصا برای من که دوست دارم توی زندگی مشترک با همسرم یک جایگاه برابر داشته باشم

و هیچوقت طفل نادانی که اون باید بهش بگه چیکار بکن و چیکار نکن یا اجازه بده برم بیرون مثلا یا نه.... نبودم

به نظرم اگر به این سمت میرفت رابطه مون قطعا خوب نبود

ولی الان وقتی میگم داناتر و عاقل تره، حس اطمینان خودم هست از همسرم...

دیشب وسط یه بحثمون که تهش هم گریه کردنم بود به این نتیجه رسیدم و گفتم بیام اینجا بنویسم 😁

که خب سایت بسته بود و نمیشد تاپیک نوشت.....

بماند به یادگار 😊

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

طبیعیه

آره در فرهنگی که مرد رو ولی و رئیس خانواده میدونه، طبیعیه....

ولی اگر درست میخوندی متوجه می شدی منظور من یک رابطه ای که یک طرفش زن ِ نادان و طفیلی هست، اصلا نبوده و در مفهومی که من نوشتم این مسئله خیلی خیلی متفاوت هست........

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅