2777
2789

سلام دوستان عزیزم  .

دوستان قبلی که تایپیک های قبلی منو خوندن میدونن که اوضاعم چجوریه ولی یه ذره به جدیدا هم بگم 

اولا  که من فقط ۱۸ سالمه ، دارم دوباره کنکور میدم برای فرهنگیان ، پدر و مادرم از بچگیم اختلاف داشتن و الان ۶ ماهی هست ک دارن جدا زندگی میکنن و من پیش پدرمم  و خب کارای خونه  هم رو دوش منه و همچینین پدرم یه جورایی رو مخ و اذیت کنه ولی خب  از لحاظ مالی کاملا تامین و اوکیم . و همچین بابا و مامانمم رو دوست دارم . 

من امسال به خاطر اینکه دوست دارم وارد فرهنگیان بشم  دوباره دارم کنکور میدم و چادری شدم به خاطرش و .. 

حالا تو این ۳ ماه از وقتی چادری شدم . ۳ بار برام شرایط خواستگاری پیش اومده .  یک بار تو خیابون یه شمارمو میخواسن یه بار دیگ تو مترو  و یکی دیگه هم داداش دوست خواهرم که البته هرسه رو رد کردم بدون اشنایی  ،چون که واقعا از ازدواج کردن میترسم و ی جورایی هم دوست دارم اول رو خودم کار کنم و ی زن موفق شاغل بشم و هرموقع ۲۵ سال یا بیشتر شدم ازدواج کنم .

حالا که  از این به بعد هم که سنم داره میره بالاتر خواستگاری و .. پیش میاد بازم برام  میخوام بدونم به نظرتون با توجه به شرایط زندگیم که سخته ولی خب صابل تحمله واقعا ، اگه ازدواج کنم و برم خونه شوهرم  به نظرتوم بهتره چونکه همین الانشم دارم خونه داری میکنم و نیاز و .. عاطفی هم دارم ، یا اینکه نه تا سن ۲۵ سال و بیشتر صبر کنم و شاغل بشم و درس بخونم و بعدش به این چیزا فک‌کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.