2789
عنوان

خدایی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1509 بازدید | 112 پست
دلت خوشه خواهر همیشه بدبختارو میگید و نشون ادم میدید که ادم امیدواربشه منی که هرروز زخم زبون میخور ...

اینکه در مقابل ظلم سکوت میکنی ربطی به خدا نداره! 

من از آن روز که در بند توام آزادم❤️
دقیقا همینو میخواستم بگم  از همچین مردی چرا باید بچه آورد ؟

منم دقیقا

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دلت خوشه خواهر همیشه بدبختارو میگید و نشون ادم میدید که ادم امیدواربشه منی که هرروز زخم زبون میخور ...

ماهاهرچی بگیم تسکین دلت نمیشه ولی منم یه زمانی مثل توبودم شایدبدتر فکرمیکردم بااومدن بچه گلستون میشه .صبورباش .چزهایی هست که ماخیرمیبینیم ولی شره بالاخره دوره اسونی توهم میرسه

بخدا نه 

اشتباه میکنی 

بذار مادر بشی 

اون وقته که میفهمی من چی میگم

از خدا بچه سالم صالح بخواه

اگه از شوهرت کتک میخوری همون بهتر که نسلش منقرض بشه چقدر ظالمه

الهی گاهی نگاهی

بچه مریض و معلول بهت بده خوبه؟؟!!! ناشکری نکن  تنت سالمه  مگه چند سالته؟؟ پس اونی که ر ...

جمله آخرت زخممو دوباره تازه کرد😔

من دارم😔😔😔😔😔😔

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...💔

اشتباهای بنده های خدا و خودتون رو میندازید گردن خدا؟

سایت چند دسته آدم داره(۱ اونایی که دنبال دعوان ینی تو حتی بگی طرف انقد بی فرهنگه انگار از چلغوز آباد اومده سریع میان میگن:《واقعا نمیفهمم مگه چه بدی از چلغوز آبادیا دیدین اوناهم انسانن یکم ادم باشید》(۲ اونایی که ادعای روشن فکریشون میشه مثلا طرف میاد میگه از دوس پسرم حاملم اونا میگن عیب نداره تو که گناه نکردی نیاز طبیعی انسانه برو بچرو سقط کن)(۳اونایی که پاچه خوارن هرچی میشه زرتی نی نی یار تگ میکنن)(یه عده هم هستن که کلا انرژی منفین یه جور میان میگن آی بدبختم انگار ما خودمون علی بی غمیم)(۴ این دسته خیلی رومخن اونایی که طرف قضیه مرگ و زندگیشه میان میگن ن نمد عه عجب آخی خب یکی نیس بگه بابا آدم درست اینایی که تو میگی ب چه دردش میخوره خودشاخ پندار خفن)(۵ اونایی که خودشان را برای پربازدیدی جر میدهند)(۶ کاربر های محترمی که جواب سوالتو میدن بدون نمک ریختن)(و در آخر اونایی که چندین ساله عضون ولی تعداد پستاشون ۵ تا دونه نمیشه(خیلی مظلومن)قصه ی ما به سر نرسید کلاغه به خونش نرسید😐🍃
همه که ایوب نیستن بودن میشدن پیغمبر 

اره منم نگفتم ایوب باشیم 🙂گفتم یاد بگیریم 

بخدا خودمن کلی دغدغه دارم ولی اگه دستم رو از دست خدا در بیارم دیگه بدبخت میشم 🤦🏻‍♀️

همین الانشم بخاطر لطف خداس که خژلی بلاها سرم نیومده 

اینارو میگم که کسی فکر نکنه نفسم از جای گرم بلند میشه 😄

ولی ایوب هم انسان و بنده ای از بنده های خدا بوده که ب نبوت رسیده.. 

اگه خدارو برا خاسته هات میخایی همون بهتر که تخایی

کاش جای من بودی اونوقت حالتومیخریدم ۱۸  سال متاهلی عذاب

از بچگیم درد یتیمی و خونه اینو اون بزرگ شدن

شماها که دلتون خوشه هی خداخدامیکنید

منم خیلی نمازخونندم روزه غذا ندارم قران خوندم براخودم بوده ولی از ظلم کم اوردم

بچه اوردن خوب نیس بیاد ت این جهنم ک چی بشه . اگ اوضات خیلی خیلی توپه دست از تلاش برندار . بعدم حتما حکمتی توش هس یکی بجه میخا. خدا نمیده بهش یکی ام مث مامان من ک بدبخت بود خدا سه تا بچه انداخت تو دامانش یکیشم فلج شد ک اسیر شدیم اسیر این زندگی جهنمی

باید دیوانه تر باشیم اگرنه دیوانع خاهد کرد ما را درد دوران🙃...ی دختر قوی چیزی بود ک مجبور بودم باشم...