2789
عنوان

ساکشن جنین

207 بازدید | 106 پست

دوستان تاپیکامو بخونین بدنم جون برای سقط با قرص نداره ماما گفت ساکشن کنم نمیدونم چیکار کنم ممکنه دیگه باردار نشم اگه کسی تجربه داره توروخدا بدون قضاوت کمکم کنه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بیا ببینم چته دختر اصلا چطوری حامله شدی

حالم خوب نیست اصلا یک هفتس انگار مرده متحرکم دارم داغون میشم هر روز ارزوی مرگ میکنم میترسم اگه ساکشن کنمم کامل در نیاد یا تا اخر عمرم مریض بشم

حالم خوب نیست اصلا یک هفتس انگار مرده متحرکم دارم داغون میشم هر روز ارزوی مرگ میکنم میترسم اگه ساکشن ...

عزیزم خانمای زیادی بدلایل مختلف سقط می کنند توتاپیک قبل اون خانم پرستار گفتند ساکشن ممکنه احتمال بارداری بعدیت رو کاهش بده . کمی خودت رو اروم کن . تازه سه چهار هفته ست هنوز کوچیکه ان شاءالله حل میشه یکم بدنتو قویترکن یکم بگیربخواب اصلا یه قرص خواب بخور امشبو بخواب غذاتوبخور

جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی

عزیزم خانمای زیادی بدلایل مختلف سقط می کنند توتاپیک قبل اون خانم پرستار گفتند ساکشن ممکنه احتمال بار ...

با قرص نمیتونم دکتر گفت بارداری اولمه به احتمال ۹۰ درصد بقایا میمونه بعد من بخوام دفع کنم ممکنه گریه زاری کنم اهل خونه بفهمن

شاید خدا خواست و یه زمانی اگر بتونم ازدواج کنم از همسر خودم حامله بشم اگرم نخواست من راضیم به رضای خودش انقدر فشار زیاد دارم تحمل میکنم دارم روانی میشم

با قرص نمیتونم دکتر گفت بارداری اولمه به احتمال ۹۰ درصد بقایا میمونه بعد من بخوام دفع کنم ممکنه گریه ...

عزیزم بابرادرت حرف بزن ببین نمیشه یه سفر جور کنه برید یعنی بری یه شهردیگه که بتونی مثلا یک هفته اون دوران رو سپری کنی انقدر خودتو تحت فشارشدید نزار از برادرت کمک بگیر

جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی

عزیزم بابرادرت حرف بزن ببین نمیشه یه سفر جور کنه برید یعنی بری یه شهردیگه که بتونی مثلا یک هفته اون ...

دلم میخواد ساکشنو انجام بدم اخه میگن ۱۰ دقیقه درد داره خیلی میترسم

دردش واقعا شدید هستا

فقط استامینفون و شیاف و مسکن بخور قبلش، ک یکم بدنت سِر بشه

درخواست دوستی اصلا قبول نمیشه، چه زن و چ مرد.هیچی مذکری ریپلای و لایک نکنه

هیچی نمیشه۱۰ دقیقه درد ناجور میکشی و تمام.راحتم حامله میشی ب وقتش

شما انجام دادین؟

دهانه رحممو باز میکنه و جنین رو تیکه تیکه بیرون میاره؟

میترسم یوقت از درد زیاد پا بزنم بخوره به دستش بدبخت بشم

میشه راهنماییم کنی اگه انجام دادی