2789

نذر هیچ کس بر گردن کس دیگری نیست

نذر پدرتون برگردن خودش بوده و با فوت ایشون دیگه برگردن شما نیست

حتی هیچ کس نمیتونه نذر کنه کس دیگری بجاش انجام بده

مثلا نذر کنه فلانی ازدواج کنه خودش گوسفندی بیاره برات

هر کس از جانب خودش باید نذر کنه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با دلم چیکار کنم

دلت رو اروم کن

از لحاظ شرعی دینی برگردنت نیست

ولی اگر دلت میخواددبرا پدرت خیرات کن یا یه چیز راحتتر و ارزونتر ببخش که ثواب داشته باشه و هیچکدام هم ربطی به نذر ندارن فقط خیرات و صدقه معمولن

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

میخوام طلا بفروشم انجام بدم

یه جعبه کیک بخر بین سینه زنا پخش کن

سختش نکن برا خودت حیفه طلا بفروشی

یه جعبه کیک بخر بین سینه زنا پخش کن سختش نکن برا خودت حیفه طلا بفروشی

نمیخواستم بفروشم

رفتم بیرون یه پسر10ساله یه شیشه عطر کوچیک خرید اومد زد به دستم گفت برا امام حسین

به دسته همه میزد

گریه ام افتاد

گفتم این بچه خودشو میکشه تا در دستگاه حسین جاداشته باشه بعد تو...