2789
عنوان

خدایی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1509 بازدید | 112 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه من پیامبرم اون اگر عذاب کشید الان تو بهشته ولی مااخرشم مسریم جهنم خودتو بزار جای من ببین ایوب ...

🙂

یه جایی خوندم سعی نکنین کسی که نظرش خلاف نظر شماس رو متقاعد کنید چون نمیشه شما تنها میتونید نظرتون رو بیان کنین و وظیفه اتونو بعنوان یک همنوع انجام بدین 

نه 

کسی که اونطور که خدا گفته زندگی کرده جهنم نمیره مطمئن باش چون خدا زیر قولش نمیزنه 

نه ما پیامزر نیستیم ولی پیامبر هم یک انسان بود که ب مقام نبوت رسید... 

دوست گلم درکت میکنم شرایط سختیه، مشکلات زیادن و انتظار خیلی سخت تر اما خداوند گفته انسان در مشکل آفریده شده و اینطور نیست که همیشه همچی خوب باشه. 

ناامید نباش 

خدا دشمن بنده هاش نیست، خدا پناهشونه 🙂امیدشونه تو بیکسی هاشون. ببین شاید فک کنی ما آدما تنها نیستیم اما بنظرم انسان تنها ترین و بیکس ترین موجوده... که اگه از پناه گاه امنش که همون سایه خداست بیاد بیرون میشه مثل یه ماهی که از آب بیرون افتاده 

من از ته قبلم آرزو میکنم خداوند یه فرزند سالم و صالح بهت هدیه کنه. 

میشه، اگه خدا بخاد طوری حل میشه که خودتم شک میکنی  فقط یه قدم برپ سمتش تا ده قدم بیاد سمتت&nbs ...

از وقتی به دنیااومدم داره امتحلنم میکنه

این چه خداییه

نمیزاره نفس بکشم

نمیده خلوص وایمانمم کم اورد پیش بی رحمیش

نیست 

عزیز دلم اول قلبتو صاف کن، میدونم این حرفا، حرفای اصلیت نیس از ته قلبت نمیگی اینارو، مطمئنم. 

ان شاءالله انتظارت تموم شه و تا آخر سال آینده بچه ات بقلت باشه 

از وقتی به دنیااومدم داره امتحلنم میکنه این چه خداییه نمیزاره نفس بکشم

خدا ب آدمایی که دلشون شکسته اس نزدیک تره 

هــــــــمه آدما امتحان میشن دوست عزیزم 

ولی عملکرد همه یکی نیس 

یکی پاداش صبوری و اعتمادشو میگیره یکی ام چوب ناامیدی و گناهاشو میخوره. فک کن خدا از روح خودش در وجود ما دمیده تو یه تیکه ات از خداس 🙂

امیدوارم آرامش در زندگیت جاری شه ب حق امام زمان🙂💚

کفر نگو.بنده شیطان نشو.اعتماد کن به تقدیر خدا.صبر کن.سر تسلیم فرود بیار پیش مصلحت مقدر خدا.مبارزه نکن .تو این مبارزه قطعا بازنده خودت هستی.از خدا که فاصله بگیری به سمت سیاهی وگمراهی میری

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
دلت خوشه خواهر همیشه بدبختارو میگید و نشون ادم میدید که ادم امیدواربشه منی که هرروز زخم زبون میخور ...

اونی که بخاطر بچه کتکت میزنه فک میکنید لیاقت پدرشدن و داره؟نه جانم خدا اونو دیده که بهش بچه نمیده

دلی را برایت به دریا زدم که از آب واهمه داشت
دلت خوشه خواهر همیشه بدبختارو میگید و نشون ادم میدید که ادم امیدواربشه منی که هرروز زخم زبون میخور ...

سوهرت دست بزن داره و بچه ميخواي؟؟؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
مردی ک ب خاطر بچه کتکت میزنه؟ مرد زندگیه؟ یکی و بیاری که چه؟

دقیقا همینو میخواستم بگم 

از همچین مردی چرا باید بچه آورد ؟

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩