2777
2789
عنوان

رمان خونا

| مشاهده متن کامل بحث + 2416 بازدید | 27 پست
من یه هفت خط خوندم از گیسو خزان با اینکه زیاد بود سییر نشدم کله ماجرا طنز نبود اما یه ادم طنز هم توش ...

وای هفت خط رو چند بار خوندم خیلی قشنگ بود اصلا عالی بود قلمش پخته و قوی بود بازم دوس دارم بخونم دلم نمیاد حذفش کنم😂😍

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋

چند سالتونه بچه ها که اهل رمانین

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ببین یه عاشقانه میخوام که یکممم چاشنی طنز داشته باشه ینی غم انگیز نباشه ،اخه اونایی که صرفا طنزن ...

خب این خلاصه بگم یه ادمه توش هست مثلا شوخی میکنه نمیدونم خلاصه دوست داری یا نه کلیشه ای نیست مثلا پسره خوبه🤣🤣 یکی از کراشامه اما اینکه دختره بلوندو پول دارو شرقی و اینا نیست هر جور دیگه خودت می پسندی😅

شب رفت و سحر نشد شب آمد!😪
نه ببین یه عاشقانه میخوام که یکممم چاشنی طنز داشته باشه ینی غم انگیز نباشه ،اخه اونایی که صرفا طنزن ...

من دارم الان یه رمان طنز مینویسم کانالم هم تو روبیکاست به زودی تموم میشه پی دی افش رو تو سایت میزارم😍😁

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
من دارم الان یه رمان طنز مینویسم کانالم هم تو روبیکاست به زودی تموم میشه پی دی افش رو تو سایت میزارم ...

بسلامتی تموم شد معرفیش کن عزیزم

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
خب این خلاصه بگم یه ادمه توش هست مثلا شوخی میکنه نمیدونم خلاصه دوست داری یا نه کلیشه ای نیست مثلا پس ...

نریما‌ن و میگی😂🤣

خب این خلاصه بگم یه ادمه توش هست مثلا شوخی میکنه نمیدونم خلاصه دوست داری یا نه کلیشه ای نیست مثلا پس ...

مررررررسی

وای هفت خط رو چند بار خوندم خیلی قشنگ بود اصلا عالی بود قلمش پخته و قوی بود بازم دوس دارم بخونم دلم ...

منم یه شب تا صبح نخوابیدم خوندم خیلی دنبالش بودم هنوزم بعضی وقتی میرم سراغش😅😍

اها اقا یه چیز دیگه بگم به قول همین ابجی قلمش پختس خب بعد سلبریتی از گیسو خزان کاملا طنزه اما نه آبکی اخه طنزا همش ی چیزا عجیبن ادم باور نمیکنه این خوب بود کل کل میکردن ادم چیزای جدیدم یاد میگرفت😅🤣 کلا رماناش خوبه این سبک طنزش بود و البته قابل باور😁