2777
2789
عنوان

رمان خونا

2416 بازدید | 27 پست

بچه ها رمان کمدی رمانتیک خوب میخوام اگه میدونین معرفی کنین

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ته دیگمو پس بده عاشقتم دیوونه پشت چراغ قرمز اشرافی شیطون بلا

مررررسی

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

میدونی اینایی که زیادی دور از ذهنن دوست ندارم

رمان زندگی من😂😂

بنویسش پس😂

رمانی که استارترش ناول بود چرا نصفه گذاشته و رفته؟

نمی دانم

من یه هفت خط خوندم از گیسو خزان با اینکه زیاد بود سییر نشدم کله ماجرا طنز نبود اما یه ادم طنز هم توش بود ینی شاهکار بود اما طنز 

در همسایگی گودزیلا 

کی گفته من شیطونم 

شب رفت و سحر نشد شب آمد!😪

یه رمان جدید شروع کردم کمدیه و رمانتیک به اسم رییس تو مجنون تو اسم دقیقش رو یادم نی یه همچی چیزی بود👩‍🦯

۳۰۰۰ خورده ای صفحه اس اگه میخوای از تل باید دانلود کنی تو سایت نیست رمان جر زن هم استاد دانشجویی و خیلی طنزه، رمان شاه صنم عالیه طنز و کلکلی قلمش هم خیلی قویه رمان کبریا هم قشنگه دختره خودش رو جای پسر جا میزنه و خلاصه خیلی باحاله و قلمش قوی🤩 

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
من یه هفت خط خوندم از گیسو خزان با اینکه زیاد بود سییر نشدم کله ماجرا طنز نبود اما یه ادم طنز هم توش ...

اینم بگم هفت خط برا این هم زیاد بود هم عاالی چون خیلی طبیعی بود طوری ک ممکنه برای خودتم اتفاق بیوفته آدم باورش میشد فانتزی هاش خوب بود

شب رفت و سحر نشد شب آمد!😪
من یه هفت خط خوندم از گیسو خزان با اینکه زیاد بود سییر نشدم کله ماجرا طنز نبود اما یه ادم طنز هم توش ...

نه ببین یه عاشقانه میخوام که یکممم چاشنی طنز داشته باشه ینی غم انگیز نباشه ،اخه اونایی که صرفا طنزن یجور مسخره میشن