2777
2789
عنوان

مایه شامی

52 بازدید | 14 پست

سلام خانوما

من مواد شامی درست کردم شامل گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و تخم مرغ و آرد

حالا این مواد رو بزارم بمونه نصفشو شب سرخ کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟

من باب این میپرسم که داخلش دو عدد تخم مرغ شکوندم بزارم داخل ظرف دربسته تو یخچال بمونه تا شب خراب نمیشه؟ کیفیتش پایین نمیاد ؟ارزش غذاییش کم نمیشه؟ ممنون میشم پاسخ بدین.

نه چیزی نمیشه ولی شما سیب زمینی نمیزنید؟

«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این که کباب ماهیتابه ای یه-- شامی سیب زمینی یا لپه داره

چیزیش نمیشه -اگه شل شد نون سنگک خورد شده بریز توش--من نون سنگگ و خشک کردم و بعد آسیاب کردم هر وقت مایه ی کوکو یا کباب م شل میشه و آب میندازه یک مقدار میریزم داخل مایه

شامی باید سیب زمینی خام هم رنده کنی

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی **** که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

این که کباب ماهیتابه ای یه-- شامی سیب زمینی یا لپه دارهچیزیش نمیشه -اگه شل شد نون سنگک خورد شده بریز ...

من ب اونک سیب زمینی دارع، میگم کتلت

کباب تابه تخم مرغ نداره

این که کباب ماهیتابه ای یه-- شامی سیب زمینی یا لپه دارهچیزیش نمیشه -اگه شل شد نون سنگک خورد شده بریز ...

اخه کباب تابه ای هم تخم مرغ نداره اسی ی چیزی درست کنه بین شامی و کباب تابه ای

نون سنگک بمونه خشک بشه بد نمیشه؟ خیلی سفته که

باگت خشک هم خیلی خوبه

«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

من ب اونک سیب زمینی دارع، میگم کتلت

هووممم چه جالب 😁

نون سنگک بمونه خشک بشه بد نمیشه؟ خیلی سفته کهباگت خشک هم خیلی خوبه

نون سنگگ و از خیلی قدیما مادر بزرگم و مادرم و خیلی خانمهای دیگه قدیم اول ریز خرد میکردند و بعد خشک میکردن بعد آسیاب میکردن

و داخل غذاهای مثل کوکو و شامی و ...میریختن هم سالمه هم آرد کامل هست و سبوس هم داره ( البته اگه نانواها راست بگن)

الان هم که باا همین نون سنگگ آسیاب شده پودر سوخاری خوگی درست میکنند خیلی هم سالم هست

نون باگن یا کلا نون سفید جوش شیرین داره و مصرف مدامش خطرناکه

نون سنگگ و از خیلی قدیما مادر بزرگم و مادرم و خیلی خانمهای دیگه قدیم اول ریز خرد میکردند و بعد خشک ...

قدیما با هوهنگ میکوبیدن یادش بخیر

نون سنگگ و از خیلی قدیما مادر بزرگم و مادرم و خیلی خانمهای دیگه : قدیم اول نون سنگک و ریز خرد میکردند و بعد خشک میکردن بعد آسیاب میکردن (یا داخل هاون که میگفتن هونگ میکوبیدن و پودر میکردن )

و داخل غذاهای مثل کوکو و شامی و .......میریختن هم سالمه هم آرد کامل هست و سبوس هم داره ( البته اگه نانواها راست بگن)

الان هم که باا همین نون سنگگ آسیاب شده پودر سوخاری خونگی درست میکنند خیلی هم سالم هست

نون باگت یا کلا نون سفید جوش شیرین داره و مصرف مدامش خطرناکه

نون سنگگ و از خیلی قدیما مادر بزرگم و مادرم و خیلی خانمهای دیگه قدیم اول ریز خرد میکردند و بعد خشک ...

اینم هست راست میگید 👌🏻☹️