2777
2789
الرژی داره بچت . چرا به بچه سه ماه خاکشیر دادی😑 شیر خودتو میدی ؟ببرش دکتر بهت رژیم میده

چیکارکنم یبوست داشت دکتر میگفت مشکلی نیست اما تا۱۲روزهم شکمش کارنمیکردوفقط باشیاف،دیگه بچه سه ماه ونیمه که خاکشیرضررنداره آره شیرخودم میدم وببلاک ای آر هم بعضی روزا ۳۰سی سی

..........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه ماه ونیمه س فقط خاکشیردادم دیگه هیچی

خاک شیر هرگز. واسه کار کردن شکم همون آد میگن خوبه راه میندازه. بچه زیر ۶ ماه زیاد یبوست میشه. من دخترم یکهفته پی پی نکرد شیاف گلیسیرین رو تراشیدم لاغر لاغر  شد بعد شستم که لبه تیز نداشته باشه که ببره بعد تا گذاشتم کلی پی پی کرد خلاص شدم هیچ جوری جز این شکمش جواب نمیداد

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»

خاکشیر حساسیت زاست

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
خاک شیر هرگز. واسه کار کردن شکم همون آد میگن خوبه راه میندازه. بچه زیر ۶ ماه زیاد یبوست میشه. من دخت ...

آهه دختر من از۲۰روزگی یبوست گرفت وفقط باشیاف دیگه نگران شدم که اینهمه شیاف بدباشه،تازه خوددکتراطفال گفت خیارچنبرواینابده بهش اونموقع دو ماهشبدد

..........
آهه دختر من از۲۰روزگی یبوست گرفت وفقط باشیاف دیگه نگران شدم که اینهمه شیاف بدباشه،تازه خوددکتراطفال ...

خود شیافم میبره. دختر من الان ۴ سالشه بخاطر تب شیاف گذاشتم ده روز خون اومد. خودشو سفت کرده بود موقع گذاشتن شباف

چیکارکنم یبوست داشت دکتر میگفت مشکلی نیست اما تا۱۲روزهم شکمش کارنمیکردوفقط باشیاف،دیگه بچه سه ماه ون ...

چرا عزیزم ضرر داره . هیییچ چیز جز شیر مادر نباید بخوره تا ۶ ماه . مطمئنی دکتر بوده ک کفته خاکشیر بده🤔 بیسواد دکتر جی بود ؟؟؟ دکترشو عوض کن.

اصولا دکترا قطره میدن واسه یبوست و یا اسهال . قطره پروبیوتیک . 

وقتی میگی بچت مخاط دفع کرده یعنی آلرژی داره. کیک فنجونی ک خوردی خونگی بود ؟ مطمئنی توش کره و یا شیر خشکی ک پروتیین گاوی داشته باشه نزده بودن

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
مممنون مهربون راستش چن تا چیز باهمه نمیتونم تشخیص بدم یکی شقاق سینه م،یکی کیک دیروز که خوردم یکی هم ...

هر کدوم شون باشه چیز مهمی نیست فقط ببین چی بچه تو اذیت میکنه دیگ نخور چی باعث یبوست  میشه نخور

چن وقت شکمش یبوست بود؟کلا چن بار شیاف گذاشتی؟

اکثرا بود. من واسه یبوست دایمی که داشت دکتر گقت هر روز ۵ قطره پدی لاکت بدم. پدی لاک همون عصاره پرتقال انگاری شیرین و خوشمزه است. تمام سالها دادم هنوزم میدم. اگر نخوره پی پیش سنگ میشه

چرا عزیزم ضرر داره . هیییچ چیز جز شیر مادر نباید بخوره تا ۶ ماه . مطمئنی دکتر بوده ک کفته خاکشیر بده ...

آره دوتا دکتر گفتن بهش خیارچنبربده متخصص اطفال تازه دو ماهش بود پدی لاکت وبی بی کر جواب نداد نه خونگی نبود کیک فنجونی

..........