2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن مطمعنم چیزی نیست طبیعیه  اصلا شاید بخاطر یبوست اینجور شده انشاءالله دلت شاد شه

خدا از دهنت بشنوه عزیزم توروخدا دعا کن دارم دیوونه میشم،اصلا به خون نمیخورد فشار که دادمم هیچ اما شک کردم خون مونده ذخیره باشه

..........
خدا از دهنت بشنوه عزیزم توروخدا دعا کن دارم دیوونه میشم،اصلا به خون نمیخورد فشار که دادمم هیچ اما شک ...

ن نگران نباش اگ مطمعن نبودم ایقد امید نمیدادمت 

اگ باز دیدی ببر دکتر چیز مهمی هم نیست 

براشون حمد خوندم و صلوات فرستادم 

ن نگران نباش اگ مطمعن نبودم ایقد امید نمیدادمت  اگ باز دیدی ببر دکتر چیز مهمی هم نیست  & ...

مممنون مهربون راستش چن تا چیز باهمه نمیتونم تشخیص بدم یکی شقاق سینه م،یکی کیک دیروز که خوردم یکی هم یبوست قبلا

..........
شروع کردم هرشب یه کم خاکشیردادن که شکمش راه افتاداولش مدفوع سبز داشت ،دیروزمدفوعش زردشد،امروز آبکی ش ...

الرژی داره بچت . چرا به بچه سه ماه خاکشیر دادی😑

شیر خودتو میدی ؟ببرش دکتر بهت رژیم میده

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂

بذار مجددد شکمش کار کنه اگر بازم دیدی ببر دکتر. اینجور چیزا رو خود دکترام میگن مدفوع کنه. من هربار به دخترم هندونه میدادم قرمز مثل خون میشد. آزمایش مدفوع هم چیزی نشون نداد

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»

خواهرمم اینجوری شد ۷ماهش بود

دکتر گفت سبزیجات سوپش باید زیاد بشه

برای زخمشم زینک اکساید داد گفت بعد هربار که پوشکش رو عوض کردید دور مقعدش بزارید

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 

توروخدا بجز شیر هیچچچی نده. اگر شیر مادریه فکر کنم فقط آهن و دی میدن 

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»