2777
2789
اکثرا بود. من واسه یبوست دایمی که داشت دکتر گقت هر روز ۵ قطره پدی لاکت بدم. پدی لاک همون عصاره پرتقا ...

من جدی لاکت دادم اثرنکرد،ولی اگه شیاف نذارم کارنمیکنه شکمش حالا دیگه خاکشیرمیدم ببینم چی میشه

..........

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جدی لاکت دادم اثرنکرد،ولی اگه شیاف نذارم کارنمیکنه شکمش حالا دیگه خاکشیرمیدم ببینم چی میشه

بازم میدی خاکشیر 😔😔

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»

از استرس هنوزغذانخوردم،دخترمم یه دوهفته ای هست تو بیداری شیرنمیخوره فقط توخواب،بخدا خسته شدم انقد مشکلات دارن بچه ها ،کولیکش برگشته یه مدت خوب بودا البته قطره اینفکول میدادم که تموم شد

..........
از استرس هنوزغذانخوردم،دخترمم یه دوهفته ای هست تو بیداری شیرنمیخوره فقط توخواب،بخدا خسته شدم انقد مش ...

ایخدا استرس چی من مطمئنم هیچی نیست. خودم دوبار تست مدفوع دادم واس بچه چیزی نبوده

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
آره دوتا دکتر گفتن بهش خیارچنبربده متخصص اطفال تازه دو ماهش بود پدی لاکت وبی بی کر جواب نداد نه خونگ ...

اخییی طفل معصوم . گفتی شیر خشک میدی اونو قطع کن. قطره روتفلور یا رامنفلورم امتحان کن . اینا هم پروبیوتیکه . شما ک همه راهارو رفتی.

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
عزیزم میترسم به قطره چیزی حساسیت داشته باشه

رفلاکس بچه ات  از الرژیه . باید شیر خشک آی ار اچ آ بخوره یعنی هم مخصوص الرژی هم رفلاکس.

دکتر آلرژی ببر یا دکتر گوارش کودکان . اگر برات سخته تو زوپ انلاین بگو برات نسخه  بنویسن. من این روزا رو گذروندم .زودتر به فکر باش 

رفلاکس بچه ات  از الرژیه . باید شیر خشک آی ار اچ آ بخوره یعنی هم مخصوص الرژی هم رفلاکس. دکتر آ ...

دیشب دکترمقدادی ویزیت آنلاین گرفتم فقط به یه سوال جواب دادوقفل کرد😑،خدایا امشب شیاف گذاشتم کلی خلط تیره دیدم😭😭مثلامیخاستم ببرمش جشن امام زمان تنم سست شد نشستم حالا

..........
دیشب دکترمقدادی ویزیت آنلاین گرفتم فقط به یه سوال جواب دادوقفل کرد😑،خدایا امشب شیاف گذاشتم کلی خلط ...

دکتر مقدادی اصلا دکتر خوبی نیست لابد ایزی کول هم تجویز کرده ؟

فکر کنم دکتر فلاحتی پور بود نسخه شیر هم میداد .

اره بچه های آلرژی به دارو حساسن حتی به اسانس قطره های ویتامین

دکتر مقدادی اصلا دکتر خوبی نیست لابد ایزی کول هم تجویز کرده ؟ فکر کنم دکتر فلاحتی پور بود نسخه شیر ...

بازم پوشکش پررررررخلط😔😭😭😭خلط تیره که مشخص نیست خون یاچی،زن داداشم و خواهرم که تجربه شودارن دیدن نفهمیدن چیه نمیدونم اصلاچیکارکنم من از روز جمعه واقعادیگه هیچی نخوردم،چون یبوست داره نمیشه متوجه شد اینا برا ناپرهیزی روز جمعه س یانه،توروخدا دعاکنید اگه میشدآزمایش مدفدع گرفت خیلی خوب بود

..........