2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفا 5 تا صلوات بفرس یه حمد بخون از تهه قلبت نیت کن بعد بگو که بگیرم

عزیزم میشه بی‌زحمت برا منم بگیری🙏

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤
واسه منم بگیر لطفاااا  نیت کردم❤

۱-   خواجهدر بیتهای ۴-۵-۷-۸-۹- فرماید ( از اینکه از مسجد به میخانه رفته ام ایراد مگیر و طعنه مزنزیرا در مسحدواعظی است که خطا به اش طولانی است ) ( ای دل عشرت و ذوقامروز رااگربه فردا موکول کنی و به تاخیر اندازی سرمایه نقد بقارا کفایتمی کند ۹( گل عزیز است پس همصحبتی آن را گرامی بدار زیرا همین که به باغ آمدطول نمی کشدکه می رود ) ( ای نوازنده درمحفل محبت و دوستان غزل و سورد بخوان تا چه موقع خواهی گفت که درگذشته این طور و آنطور بوده و خواهد بود )۰ حافظ به امید دیدار تو به اینجهانهستیآمدیرای بدرود با او یک قدم پیش بگذارکه به شتاب ازاین دنیامی رود و روان اودراین جهان نخواهدماند )‌
۲-      مژده می دهم کهزندگیجنابهعالی در تغییر و تحول کلی است بطور یکه همه را مات و مبهوت خواهد کردپس اززمان و سرعت و علاقه و اراده و تلاش هر چه بیشتر بهره بگیر و از اشتباهات گذشته درس عبرت ببگیریدو به پدر و مادر خود محبت کنید
۳-      همسری مهربان فرزندتیخوب زندگی نسبتا ً آسوده ای دارید پس آن را باوسواس و لجبازی خراب نکنید اجرای ایننیت حتمی است پس به یکی از مشاهدمتبرکه بروید و نذز خودراادا کنیدکه گشایش بسیار در کار شما روی خواهدداد بطوری که تا ده روز آینده شاهد موفقیت این نیت خواهید شد قبلاً تبریک میگویم
۴-      ویژگیهای جنابعالی عجول ساده بی ریاخیرخواه حساس فرشته خو اصیل درسخوان مرتبو منظمبد پیله دلچسب منطقیزودرنج وسواسی نظر بلند بد اقبال همیشه درحال کمک نگران مهربان

کاش مےشُـد خَنـدِه هاتـو سِیـو کَـرد واسِـہ هَمیشِـہ..:)
عزیزم میشه بی‌زحمت برا منم بگیری🙏

۱-   با یک دیدار ، عاشق و شیفته و شیدای او شدی بطوریکه عنان و اختیار از دست داده ای ، پس خود را دربلایی افکنده ای که خارج شدن از آن بسیار مشکل است اما حتماً با صبر حل می شود
۲-   ایمان را قوی ساز و در راه مکتب و ایمان تلاش و گام بردار تا خداوند از شما راضی و به شما کمک کند پس برخدا توکل کن
۳-   شما راز خود را فعلاً آشکار نسازید زیرا زمان برای اجرای آن زود است چون این کار نیاز به صبر و شکیبایی دارد و روزی خواهد رسید که همای سعادت را درآغوش خواهی گرفت ، به شرط آنکه زمان را از دست ندهی و تردید و دو دلی راکنار بگذاری
۴-   همین پنجشنبه یه یکی از مشاهد متبرکه برو و درآنجا سوره مبارکه القارعه را باحضور قلب و معنی بخوان که گشایش حاصل می شود خرید توصیه می شود و لی فروش زود است ازدواج موقعش نرسیده طلاق نیز راهی طولانی دارد مسافرت خوبست و سفرکده می آید و مژده ای دریافت می کنی و با صبر به مرادت می رسی .
۵-   چرا دوست داری ، او را آزار دهی او با یک نگاه تو سرمست است موقعیت را غنیمت بدان عزیزم خیلی عشوه گری و سر به سرگذاشتن هم اندازه ای دارد خدا را خوش نمی آید
۶-   ازمحبتی که خدا به شما کرده دیگران را نباید آزار بدهید فوری نذر خود را اداکن و گرنه ضرر می کنی و از پدر و ماردت به ترتیب که می دانی دلجویی کن خبری و مژده ای در راه است
۷-   چند شب قبل خوابی ترسناک دیدید که موجب آشفتگی و پریشانی گردید این خواب به شما گوشزد کرد که مواظب اطرافیان خود باشید
۸-   سوء ظن بیهوده است برای رهایی از وســـواس و این دغدغه مسافرت یا گردش را توصیه می کنم
۹-   دقیقاً ۱۵ روز دیگر تحول اساسی درکار و زندگی شما حاصل می شود قدری مواظب باشید و با او گرم و صمیمی سخن بگویید تا زمان دراختیار جنابعالی باشد از هیچ چیز ترس و واهمه نداشته باشید دلهره شما بی مورد است .
۱-   با یک دیدار ، عاشق و شیفته و شیدای او شدی بطوریکه عنان و اختیار از دست داده ای ، پس خود را ...

💕💕مرسی 

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤
مرسی عزیزم❤️ نیت کردم

۱-   خواجه در بیت های ۶-۷-۸- به ترتیب فرماید ( کسی  نظیر آن جانانی که من در جستجویش از خود گذشتم ندیده است ) ( اگر حافظ در گوشه محراب عشق ناله سر می دهد شایسته این ار است ای سرزنش کنند ه تو را به خدا آن محراب ابروی یار را نگاه کن تا بدانی چرا حافظ ناله می کند ۹( ای روزگار از مراد شاه منصور سر متاب بلکه بر وفق مرادش باش و از تیزی شمشیر و قوت بازویش بترس و آنر ا ببین ) خود تفسیر کنید
۲-   به دنبال مقصود و هدفی می باشید و دراین راه سعی و تلاش فراوان دارید ولی دیگران نیز مانند جنابعالی در حال فعالیت و در رقابت هستند و برای رسیدن به پیروزی تلاش می کنند پس شما با قدرت و بهره گیری از تجربه دیگران فعالیت خود را بیشتر کنید
۳-   اگر چه این نیت بسیار عالی است امامقدمات آنرا باید فراهم کنید و لازمه این راه تلاش است تنها به سخن گفتن کاری عملی نمی شود پس از همین امروز با ارده ای استوار و توکل برخدا و پشتکار و بهره گیری از استادان با تجربه تلاش کنید تاموفق شوید
۴-   مسافر شما در گیر مسایل و مشکلات خاصی است و لی تا دو ماه دیگر کارش درست می شود
۵-   مسافرت بدر پیش دراد و خرید خوبی خواهیدداشت تغییر شل فعلاً صلاح نمی باشد چون تحولات کلی بوجود می آید
۶-   عزیزم موجها قایق مرغان توفانند و حادثه ها مرکب انسانهای بزرگ هیچ کس در ساحل شناگر نمی شود
۷-   پدر یا همسر شما دچار ناراحتی است و سخت نیازمند مهر و همکای می باشد مدتی با او باشید و به او مهربانی کنید که ثمره این شکیبایی و مهر ورزی بسیار عالی خواهد بود موفق باشید