لطفا 5 تا صلوات بفرس یه حمد بخون از تهه قلبت نیت کن بعد بگو که بگیرم
عزیزم میشه بیزحمت برا منم بگیری🙏
ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤
۱- خواجهدر بیتهای ۴-۵-۷-۸-۹- فرماید ( از اینکه از مسجد به میخانه رفته ام ایراد مگیر و طعنه مزنزیرا در مسحدواعظی است که خطا به اش طولانی است ) ( ای دل عشرت و ذوقامروز رااگربه فردا موکول کنی و به تاخیر اندازی سرمایه نقد بقارا کفایتمی کند ۹( گل عزیز است پس همصحبتی آن را گرامی بدار زیرا همین که به باغ آمدطول نمی کشدکه می رود ) ( ای نوازنده درمحفل محبت و دوستان غزل و سورد بخوان تا چه موقع خواهی گفت که درگذشته این طور و آنطور بوده و خواهد بود )۰ حافظ به امید دیدار تو به اینجهانهستیآمدیرای بدرود با او یک قدم پیش بگذارکه به شتاب ازاین دنیامی رود و روان اودراین جهان نخواهدماند ) ۲- مژده می دهم کهزندگیجنابهعالی در تغییر و تحول کلی است بطور یکه همه را مات و مبهوت خواهد کردپس اززمان و سرعت و علاقه و اراده و تلاش هر چه بیشتر بهره بگیر و از اشتباهات گذشته درس عبرت ببگیریدو به پدر و مادر خود محبت کنید ۳- همسری مهربان فرزندتیخوب زندگی نسبتا ً آسوده ای دارید پس آن را باوسواس و لجبازی خراب نکنید اجرای ایننیت حتمی است پس به یکی از مشاهدمتبرکه بروید و نذز خودراادا کنیدکه گشایش بسیار در کار شما روی خواهدداد بطوری که تا ده روز آینده شاهد موفقیت این نیت خواهید شد قبلاً تبریک میگویم ۴- ویژگیهای جنابعالی عجول ساده بی ریاخیرخواه حساس فرشته خو اصیل درسخوان مرتبو منظمبد پیله دلچسب منطقیزودرنج وسواسی نظر بلند بد اقبال همیشه درحال کمک نگران مهربان
۱- با یک دیدار ، عاشق و شیفته و شیدای او شدی بطوریکه عنان و اختیار از دست داده ای ، پس خود را دربلایی افکنده ای که خارج شدن از آن بسیار مشکل است اما حتماً با صبر حل می شود ۲- ایمان را قوی ساز و در راه مکتب و ایمان تلاش و گام بردار تا خداوند از شما راضی و به شما کمک کند پس برخدا توکل کن ۳- شما راز خود را فعلاً آشکار نسازید زیرا زمان برای اجرای آن زود است چون این کار نیاز به صبر و شکیبایی دارد و روزی خواهد رسید که همای سعادت را درآغوش خواهی گرفت ، به شرط آنکه زمان را از دست ندهی و تردید و دو دلی راکنار بگذاری ۴- همین پنجشنبه یه یکی از مشاهد متبرکه برو و درآنجا سوره مبارکه القارعه را باحضور قلب و معنی بخوان که گشایش حاصل می شود خرید توصیه می شود و لی فروش زود است ازدواج موقعش نرسیده طلاق نیز راهی طولانی دارد مسافرت خوبست و سفرکده می آید و مژده ای دریافت می کنی و با صبر به مرادت می رسی . ۵- چرا دوست داری ، او را آزار دهی او با یک نگاه تو سرمست است موقعیت را غنیمت بدان عزیزم خیلی عشوه گری و سر به سرگذاشتن هم اندازه ای دارد خدا را خوش نمی آید ۶- ازمحبتی که خدا به شما کرده دیگران را نباید آزار بدهید فوری نذر خود را اداکن و گرنه ضرر می کنی و از پدر و ماردت به ترتیب که می دانی دلجویی کن خبری و مژده ای در راه است ۷- چند شب قبل خوابی ترسناک دیدید که موجب آشفتگی و پریشانی گردید این خواب به شما گوشزد کرد که مواظب اطرافیان خود باشید ۸- سوء ظن بیهوده است برای رهایی از وســـواس و این دغدغه مسافرت یا گردش را توصیه می کنم ۹- دقیقاً ۱۵ روز دیگر تحول اساسی درکار و زندگی شما حاصل می شود قدری مواظب باشید و با او گرم و صمیمی سخن بگویید تا زمان دراختیار جنابعالی باشد از هیچ چیز ترس و واهمه نداشته باشید دلهره شما بی مورد است .
۱- با یک دیدار ، عاشق و شیفته و شیدای او شدی بطوریکه عنان و اختیار از دست داده ای ، پس خود را ...
💕💕مرسی
ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤
۱- خواجه در بیت های ۶-۷-۸- به ترتیب فرماید ( کسی نظیر آن جانانی که من در جستجویش از خود گذشتم ندیده است ) ( اگر حافظ در گوشه محراب عشق ناله سر می دهد شایسته این ار است ای سرزنش کنند ه تو را به خدا آن محراب ابروی یار را نگاه کن تا بدانی چرا حافظ ناله می کند ۹( ای روزگار از مراد شاه منصور سر متاب بلکه بر وفق مرادش باش و از تیزی شمشیر و قوت بازویش بترس و آنر ا ببین ) خود تفسیر کنید ۲- به دنبال مقصود و هدفی می باشید و دراین راه سعی و تلاش فراوان دارید ولی دیگران نیز مانند جنابعالی در حال فعالیت و در رقابت هستند و برای رسیدن به پیروزی تلاش می کنند پس شما با قدرت و بهره گیری از تجربه دیگران فعالیت خود را بیشتر کنید ۳- اگر چه این نیت بسیار عالی است امامقدمات آنرا باید فراهم کنید و لازمه این راه تلاش است تنها به سخن گفتن کاری عملی نمی شود پس از همین امروز با ارده ای استوار و توکل برخدا و پشتکار و بهره گیری از استادان با تجربه تلاش کنید تاموفق شوید ۴- مسافر شما در گیر مسایل و مشکلات خاصی است و لی تا دو ماه دیگر کارش درست می شود ۵- مسافرت بدر پیش دراد و خرید خوبی خواهیدداشت تغییر شل فعلاً صلاح نمی باشد چون تحولات کلی بوجود می آید ۶- عزیزم موجها قایق مرغان توفانند و حادثه ها مرکب انسانهای بزرگ هیچ کس در ساحل شناگر نمی شود ۷- پدر یا همسر شما دچار ناراحتی است و سخت نیازمند مهر و همکای می باشد مدتی با او باشید و به او مهربانی کنید که ثمره این شکیبایی و مهر ورزی بسیار عالی خواهد بود موفق باشید