2777
2789

می‌خوابم

ای روشنی نور✨ای روشنی بخش نور🌿ای آفریننده ی نور✨ای گرداننده ی نور🌿ای به اندازه ساز نور✨ای روشنی هر نور🌿ای روشنایی پیش از هر نور✨ ای روشنایی پس از هر نور🌿ای روشنایی بر فراز هر نور✨ ای نوری که مثل تو نوری نیست🌿 جز استاتر کسی ریپ نزنه خصوصا در مسائلی که نظر من با شما فرق داره-من فقط نظرم با تو فرق داره دشمنت که نیستم پس احترام خودت رو نگه دار 💛💜💜BTS💜💜 BTS and ARMY forever 😍🥺 تهیونگ نی نی سایت می باشم 😃😃 مخالف سرسخت نژاد پرستی و طرفدار برابریِ جنسیتی 😎🌿✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از من به شما نصیحت اگه کسی رو هم دارید باهاش حرف نزنید 

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡

خنده داره ولی یا بابالشتم حرف میزنم یا عروسکم ولی سمت ادما نمیرم

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

امروز بدترین حرفو از کسی شنیدم که حتی با بدترین چیزایی که انجام داد دلم نیومد نفرینش کنم آبرو برد از خودم و خانوادم و تهمت زد 

امروز از ته دل گفتم خدایا بسه دیگه 

فقط خدارو دارم که گوش شنوا داره میرم در گوشش میگم خدایا مردشور بعضی از این بنده های درب و داغونتو ببرن تو باش با این بنده هایی که افریدی

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
من شمام 😆🥲

عزیزم عب نداره ولی تجربه امو میگم با هیچ کس درددل نکن حتی اگه ازدرد داشتی منفجر میشدی این خودش نقطه قوت میشه برات کم کم قوی میشی عادت می کنی

میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز    .....
عزیزم عب نداره ولی تجربه امو میگم با هیچ کس درددل نکن حتی اگه ازدرد داشتی منفجر میشدی این خودش نقطه ...

ممنونم عزیزم شمام دختر خیلی قوی ای هستی تحمل کن اتفاق های خوب تو راهه

پفک نخور شور بشی... یه وقت ازم دور بشی... لیمو نخور ترش بکنی... منو فراموش بکنی... ادامس بخور تا باد کنی... منو همیشه یاد کنی....