2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم همینطور 

از ینفر شنیدم مثلا اگر از حرف زدن تو جمع مشکل دارین تصور کنین توی جمعی خیلی خوب دارید صحبت میکنید بدون تپق زدن و بقیه لذت میبرن 

هی تصور کنین تا جایی که اعتماد ب نفس داشته باشین

ینی مشکل داری تو حرف زدنت؟  لکنت؟🤔

ن لکنت ندارم مثلاً عجله میکنم تو حرف زدن بعد فکر هم نمی کنم ی بار تو کله ام کل جمله ام رو اشتباه میگم خیلی خجالت میکشم

خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘
بکنه؟🙄 چرا ذهنم انقد منحرف😁

وای خدا چرا اینجور نوشتم😑خودمم‌پشمام ریخت 😂اخه همزمان دارم کامنت میزارم مامانمم داره جدول میپرسه ازم

منظورم اینه قبل از حرف زدن یبار تو سرش بگه یا مرور کنه😂

لایکم‌ نکنید💖
خب فعلا برو مشکلاتتو حل کن باشگاه بدنسازی برو هورمون اعتماد بنفس ترشح میکنه تو بدنت

ببخشید اعتماد ب نفسم خیلی خوبه مضطرب هم نیستم فقط مشکل تو حرف زدن دارم ک همین باعث میشه اعتماد ب نفسم بیاد پایین

خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘
ببخشید اعتماد ب نفسم خیلی خوبه مضطرب هم نیستم فقط مشکل تو حرف زدن دارم ک همین باعث میشه اعتماد ب نفس ...

من قبلا اینجوری بودم یه مدت روزه ی سکوت گرفتم کم حرف زدم روزی ۲ جمله نهایتش بعد حرف زدنم خوب شد