2777
2789

من عمه ام بهم یه النگو داد  البته من یادم نیست و گفته اطرافیانه و من چند ماهم بود اونموقع عمه ام اینا لنگو که بهم داد مامانبزرگم گفت دستش نکنید  بعد مامانم گفته چیزی نیست که، من اونشلی که خوابیدم تا دو روز بعدش بیدارنشد و دیگ مامانم فک میکرد چیزیم شده وگریه و زاری، خالم گفتم ببریم حموش بدیم شاید بیدار شد بعد النگو و اینا رو در اوردن و یه ابی روم ریختن النگو رو پر اوردن همانا و بیدار شدن من همانا... 

من هنوزم نمیفهم چرا باید اینجوری میشد نظر شما چیه؟! 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

بیا تاپیک اخر من ببین 

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیبا خفته کی بودی تو😍😍😍😍😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم
زیبا خفته کی بودی تو😍😍😍😍😍

دهنت دختر😂😂😂❤

جدیه داستان بابا تازه به داستان دیگ هم سر این چیزا پیش اومده😂

دهنت دختر😂😂😂❤ جدیه داستان بابا تازه به داستان دیگ هم سر این چیزا پیش اومده😂

اون یکی هم بگو

اره دیگه گاهی اتفاقات عجیب میوفته آدم میمونه چی بگه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم
ینی تو اون دو روز خونوادت اینقد نگرانت نشدن ک ببرنت دکتر؟بعد یهو گفتن ببریمش حموم بیدار شه  مع ...

چرا شدن دیگ بردن ولی خب دکتر میگفته یعنی هیچیش نیس و اینا بعد خالم که گفته بازم حمومش بدیم مامانبزرگم گفت النگورو در بیارید و من حس خوبی بهش تدارم و اینا

چرا شدن دیگ بردن ولی خب دکتر میگفته یعنی هیچیش نیس و اینا بعد خالم که گفته بازم حمومش بدیم مامانبزرگ ...

اها خوب دختر همون اول بگو اول بردنت دکتر 

میخواستم بگم بری دنبال خونواده ی واقعیت🥲😂💛

و امید از پیلہ هاے مردہ هم پروانہ مے سازد . ‌.🦋💫
اون یکی هم بگو اره دیگه گاهی اتفاقات عجیب میوفته آدم میمونه چی بگه

من یه بار خواب بودم، بعد مامانم یکیو زیر میز عسلی دید که انگار منم ولی من خواب بودم بعد هی میگفت بیا بیرون کوچولو اونجا رفتی چیکار و اینا بعد اوت فقط میخندید و نگا مامانم میکرد بعد عمه ام اونموقع ها خونه بابا بزرگم زندگی میکردن بعد به مامانم گفت حسنا که اونجاس مامانم گفت این کیه پس؟!  روشو که دوباره برگردوند نبود

اها خوب دختر همون اول بگو اول بردنت دکتر  میخواستم بگم بری دنبال خونواده ی واقعیت🥲😂💛

اره اینارو نگفتم😂

تو اون دو روز چطور هیچ کاری نکردن برات سوال پیش اومد برام

بردن دکتر و اینا ولی دکترا کلی نوار مغز و فلان اینا گرفتن ولی گفتن هیچیش نیس🥲😂

من یه بار خواب بودم، بعد مامانم یکیو زیر میز عسلی دید که انگار منم ولی من خواب بودم بعد هی میگفت بیا ...

واسه ماهم یبار این اتفاق افتاده 😢