2777
2789

بچه مدرسه ای بودم مداد رنگی گرونم رو دزدیدن همون روز اول

هیچ وقت نمیبخشمش

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۱ تومن پولم از حسابم دزدیدن 

۲ تومن خرج کردم برا پیگیری 

اخرشم معلوم شد یارو افغانستانی بوده امکان دستگیریش نیس:/

زیر ۱۸ سال به هیچ عنوان روم ریپ نزنن:/ من اگه حوصله بچه  داشتم  مهدکودک میزدم:)   ضد کودک همسری

داشتم خیابون راه میرفتم داخل یه کوچه چن تا مزدور جلومو گرفتن گفتن یا گوشیتو میدی یا میکشیمت خب منم گوشیمو دادم دیگه وگرنه هیچی😐 البته الان افتادن زندان شکایت کردم گوشیمم الان دستمه😂

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

داشتم خیابون راه میرفتم داخل یه کوچه چن تا مزدور جلومو گرفتن گفتن یا گوشیتو میدی یا میکشیمت خب منم گ ...

آفرین بهت که دزدو گرفتی👏👏👏👏👏چه جوری گرفتی هم بگویاد بگیریم

آفرین بهت که دزدو گرفتی👏👏👏👏👏چه جوری گرفتی هم بگویاد بگیریم

چهرشونو بسته بودن من زدم ماسک یکیشونو در اوردم ولی ریسک بود چاقو گذاشت زیر گلوم ک اگه چهرمو لو بدی میکشیمت منم بهش هیچ اهمیتی ندادم رفتم لوش دادم ولی خیلی میترسم روزی ک افتاد زندان گفت بیام بیرون سرتو میذارم رو تنت هنوز بهش ک فکر میکنم بدنم میلرزه🥺🥺

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤