2777
2789

بچه مدرسه ای بودم مداد رنگی گرونم رو دزدیدن همون روز اول

هیچ وقت نمیبخشمش

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱ تومن پولم از حسابم دزدیدن 

۲ تومن خرج کردم برا پیگیری 

اخرشم معلوم شد یارو افغانستانی بوده امکان دستگیریش نیس:/

زیر ۱۸ سال به هیچ عنوان روم ریپ نزنن:/ من اگه حوصله بچه  داشتم  مهدکودک میزدم:)   ضد کودک همسری

داشتم خیابون راه میرفتم داخل یه کوچه چن تا مزدور جلومو گرفتن گفتن یا گوشیتو میدی یا میکشیمت خب منم گوشیمو دادم دیگه وگرنه هیچی😐 البته الان افتادن زندان شکایت کردم گوشیمم الان دستمه😂

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

داشتم خیابون راه میرفتم داخل یه کوچه چن تا مزدور جلومو گرفتن گفتن یا گوشیتو میدی یا میکشیمت خب منم گ ...

آفرین بهت که دزدو گرفتی👏👏👏👏👏چه جوری گرفتی هم بگویاد بگیریم

آفرین بهت که دزدو گرفتی👏👏👏👏👏چه جوری گرفتی هم بگویاد بگیریم

چهرشونو بسته بودن من زدم ماسک یکیشونو در اوردم ولی ریسک بود چاقو گذاشت زیر گلوم ک اگه چهرمو لو بدی میکشیمت منم بهش هیچ اهمیتی ندادم رفتم لوش دادم ولی خیلی میترسم روزی ک افتاد زندان گفت بیام بیرون سرتو میذارم رو تنت هنوز بهش ک فکر میکنم بدنم میلرزه🥺🥺

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤