بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
داشتم خیابون راه میرفتم داخل یه کوچه چن تا مزدور جلومو گرفتن گفتن یا گوشیتو میدی یا میکشیمت خب منم گوشیمو دادم دیگه وگرنه هیچی😐 البته الان افتادن زندان شکایت کردم گوشیمم الان دستمه😂
✝️ ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه 👷♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤
آفرین بهت که دزدو گرفتی👏👏👏👏👏چه جوری گرفتی هم بگویاد بگیریم
چهرشونو بسته بودن من زدم ماسک یکیشونو در اوردم ولی ریسک بود چاقو گذاشت زیر گلوم ک اگه چهرمو لو بدی میکشیمت منم بهش هیچ اهمیتی ندادم رفتم لوش دادم ولی خیلی میترسم روزی ک افتاد زندان گفت بیام بیرون سرتو میذارم رو تنت هنوز بهش ک فکر میکنم بدنم میلرزه🥺🥺
✝️ ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه 👷♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤