2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 54 پست
خواهر زاده من یه پلت سایه گرونمو نابود کرد هیچی نگفتم 

پیش میاددیگه.من خودم دخترم کوچیک بود یبار کلی وسیله ارایش خریدم گذاشتم رومیز اومدم خوابیدم.بیدار شدم دیدم دخترم معلوم نیس اصلا😂همه جاش سیاه و سفید و قرمز.یعنی تا ته ته ته همه جیزو مالیده بود به خودش.لباساشو که انداختم رفت.خودشم بعد چندبار حموم بردن موفق شدم تمیز کنم😅

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نگا کن نوشتی جاری درسته جاریت مامانشه ولی بچس اون ک این کارو کرده و یک سال و نیمه هست 😶پس مامانش بش ...

اره میدونم اون بچه ی خودم بود و جاریم ناراحت شد ولی ازدلش دراوردم و اون خیلی پسرمو دوس داره بچهامم عاشقشن

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
میزنم تو دهنش🤣

تو دهن بچه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
جاریم تازه عروس بود چندبار بهش گفتم کاش در اتاقتو قفل کنی نکرد منم یک لحظه غفلت کردم پسرم رفته بود ر ...

خوبه بچه خودتم ازاین اشتباها کرده پس 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

جاریم تازه عروس بود چندبار بهش گفتم کاش در اتاقتو قفل کنی نکرد منم یک لحظه غفلت کردم پسرم رفته بود ر ...

خیلی زرنگی اسی نظرمونو اینجوری پرسیدی😃

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
خوبه بچه خودتم ازاین اشتباها کرده پس 

در اصل اون اشتباه بچه ی خودمو 

من مبهم پرسیدم نگفتم بچم وسایل جاریمو خراب کرد

خیلی زرنگی اسی نظرمونو اینجوری پرسیدی😃

اره ترسیدم بخورنم😂😂

جاری بیچاره که عذر خواهی کرد و جبران کرده.هنوز به ایم فک می کنی با بچه ۱سالونیم چکار کنی؟؟؟می خوای ب ...

ن بابا بچم وسایلشو خراب کرد اون تازه عروس بود کلی معذرت خواهی کردم و واسش جبران کردم خواستم نظرتونو بپرسم ک اگ بودین و وسایلتونو خراب میکرد چیکار میکردین