2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی که بگیم اخم مادرشون میاد پایین بعدم همه جا میشینن پشت سرمون حرف میزنن که آره فلانی بخاطر یه رژ لب ناراحت شده، 

فقط کونم باید بخاطر رژ بسوزه کاره بیشتری آزمون برنمیاد 

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

هیچی مال من الان یه سال و نیمشه همه چیم خراب میکنه ولی سعی کن نزاری بره تو اتاق قطعن جاریت دلش نمیخاد بچش رژ تو رو خراب کنه ولی حالا ک کرده بچه رو ک نمیشه زد میتونه ازت معدرت خاهی کنه بخره بزاره جاش

جو نگیر واس ما😐

چکار میتونم کنم بچه خواهرمم تومجردی کلی این بلاروسرم میاورد هنوزم بابقیه اینکارو میکنه هرکارم کنی نمیشه بچس بهتره خودت یفکری بحال وسایلات بکنی ک دیگه همچین اتفاقی نیفته 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

مشکل از خودته.بچه یکساله هرچی ببینه انگشت میکنه کارش کاملا طبیعیه.ولی زنی ب سن وسال شما ندونه لز وسایلش درست مراقبت کنه واز دسترس بچه دور نگه دار بعیده.هم رژت تو این گرونی خراب شد.هم ممکن بود دیوار وفرشو کثیف کنه.هم خودش بخوره مریض شه

من دلم نمیاد به بچه چیزی بگم 

ولی یبار اوایل ازدواجش بود هی زنگ میزد که بیا خونم کابینتامو مرتب کنیم 

منم دوتا بچه ی ۴ و ۵سالمو از صبح اسیر کردم بردم اونجا حالا پسرم وسط کارا یه لحظه یه عروسک جوجه کاموایی زشت اندازه ی بند انگشت دید گفت مامان بده اونو 

گفتم از زن عمو بگیر 

برگشت گفت نه نمیدم خرابش می‌کنی !!!

جاریم تازه عروس بود چندبار بهش گفتم کاش در اتاقتو قفل کنی نکرد منم یک لحظه غفلت کردم پسرم رفته بود رژلباشو خراب کرده بود بعدا فهمیدم نو نبودن و خودش جامد استفاده نمیکنه اصلا اضافه بودن ولی بعدش چندتا رژ واسش خریدم و دیگ شش دنگ حواسمو دادم بچم ک نره تو اتاقشون خودشم یاد گرفت در رو قفل کنه

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤