ابـــادان تسلیت💔🖤 ما به خیلیا رقص یاد دادیم ولی واسه یکی دیگه قر دادن:) صدای دلشوره آور سوت قطارصدای نفس های تند یک جامانده...و آسمانی که دست تکان می داد برای دلبرکی زیبا چشم ، که با قطار می رفتو چه غم انگیز می گریست آن ابر کوچک برای عاشقی که تنها یک دقیقه دیر رسیده بود...قدرشو ندونی قدرشو هستن بدونن!گرفتی چی میگم؟...آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...
من فعلا ک مجردم ولی اگ خواستم بچه دار بشم پسر بشه سقطش میکنم
این جنسیت زدگی هم خوب نیست عزیزم
جفتش هدیه خداست،پس زدن هدیه هم ته بی معرفتیه
تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....
يكي از اشناهامون هم سه تا دختر داره همه رو به اميد پسر دار شدن اورد ولي نشد الان چهارمي رو م ...
ایشون دوتا دختر داره و یه پسر
امضاشو بخونین 🙏
یه ماهه زایمان کرده
ولی به فکر چهارمی هست که پسر بشه
دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت
این جنسیت زدگی هم خوب نیست عزیزم جفتش هدیه خداست،پس زدن هدیه هم ته بی معرفتیه
به نظرت من همجنس گرام؟ ک از پسرا متنفرم؟
✝️ ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه 👷♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤
سه تا دختر نداره دو تا دختر داره یه پسر مادر شوهرش میگه یه پسر دیگه بیار انقد بدم میاد از ماد ...
در هر صورت
خوبه ک دوتا دختر دوتا پسر
مام همینطوری ایم
پسره هم میخواد ی داداش داشته باشه
دختره هم میخواد ی ابجی داشته باشه
کجاش بده?
ابـــادان تسلیت💔🖤 ما به خیلیا رقص یاد دادیم ولی واسه یکی دیگه قر دادن:) صدای دلشوره آور سوت قطارصدای نفس های تند یک جامانده...و آسمانی که دست تکان می داد برای دلبرکی زیبا چشم ، که با قطار می رفتو چه غم انگیز می گریست آن ابر کوچک برای عاشقی که تنها یک دقیقه دیر رسیده بود...قدرشو ندونی قدرشو هستن بدونن!گرفتی چی میگم؟...آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...
نوشته تامیک زدم دعوا بندازم بین پسر دوستا و دختر دوستا
خب مگه تاپیک جنجالی دوست ندارین?