2777
2789
عنوان

پسر دار شدن..

| مشاهده متن کامل بحث + 1858 بازدید | 128 پست
داریم برمیگردیم به دوران جاهلیت با این افکار مسخره

واقعا داریم میریم جاهلیت

قبلنا پسر پرستی باب بود،حالا دختر پرستی

انگار قرار نیست از جهان سوم دربیایم

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا دارین میریم جاهلیت قبلنا پسر پرستی باب بود،حالا دختر پرستی انگار قرار نیست از جهان سوم دربیا ...

نه داریم برمیگردیم به دوران جاهلیت و پسر پرستی 

هیچکس دختر پرست نیست 

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
من خیلی از شخصیت و ادب شما خوشم میاد😍

ای جانم

این نظر لطف و مرحمت شماست🥰😍

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....
بعد میگید جنسیت پرست نباشیم خب س تا دختر دارع میخواد ی پسرم داشته باشه و اینکه داشتن داداش خیلیم خ ...

اگه پسر نداشت بله حق با شما 

میگفتیم سه تا دختر داره دوست داره از دوتا جنسیت داشته باشه 

ولی استارتر دوتا دختر داره یه پسر  

یه ماهه زایمان کرده سومی رو 

چهارمی رو هم میخاد پسر بشه 

امضاشو بخونین 🙏

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
شوخیه واسه دعوای دختر و پسر خواه هاست

خدا بگم چیکارت نکنه

زره جنگمو پوشیده بودم😂😂😂

شُکْرباره= شکرگزار، اهل شکر                            ✨شکر نعمت خوشتر از نعمت بُوَد/ شکرباره کی سوی نقمت رود✨

عزیزان دلم تاپیکم شوخی بود خودم از خدا خواستم بچه سومم دختر شه چون فقط یدونه پسر میخواستم دوس نداشتم داداش داشته باشه

سومین بچه رو بااینکه سنم کمه اصلا دیگه بفکرش نبودم فقط بخاطر دختر بزرگم اوردمش چون اجی میخواست و خیلی گریه میکرد و از دست برادرش کلافه بود چون اذیتش میکنه و عاشق کشتی کج خیلی خواهرشو میزنه 😂برادر خودمم بااینکه ازم کوچیکتره خیلی باهم کشتی میگرفتیم و من دلم نمیومد بزنمش اون منو میزد😂😂

خلاصه این تاپیک فقط شوخی بود ممنونم از اونایی ک گزارش زدن واقعا متشکرم😐

فقط خواستم نظرات بقیه رو بخونم همین و اصلا بفکر چهارمی نیستم تازه بفکر نازا کردن خودمم ک دیگ نیارم😬

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
ای جانم این نظر لطف و مرحمت شماست🥰😍

قربونت برم

منم اصفهانم مثل شما

خوشبختم♥️

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.