2777
2789
عنوان

پسر دار شدن..

| مشاهده متن کامل بحث + 1858 بازدید | 128 پست
به نظرت من همجنس گرام؟ ک از پسرا متنفرم؟

نگفتم همجنس گرا هستین،دور از جون

جنسیت زده یعنی از یه جنسیت دوری و تنفر داشتن

حالا قبلا نسبت به دخترا جنسیت زدگی بود،حالا میخوان بکشوننش سمت پسرا

کلا خوب نیست

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوشته تامیک زدم دعوا بندازم بین پسر دوستا و دختر دوستا

گفتم دعوا بندازم؟؟؟؟

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
من فعلا ک مجردم ولی اگ خواستم بچه دار بشم پسر بشه سقطش میکنم

اینو نگو خدا قهرش میگیره

یه فامیلا ما میگفت هی بهش میگفتن نگو

۱۲سال دکتر میرفت فقط میگفت خدایا غلط کردم تا دیگه یه پسر دنیا آورد

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.
نگفتم همجنس گرا هستین،دور از جون جنسیت زده یعنی از یه جنسیت دوری و تنفر داشتن حالا قبلا نسبت به دخ ...

آها

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

بابا خانوما این قدر نگین مگه دختر چشه، دختر خیلیییی هم عالیه، استارتر سه تا دختر گل داره ،میخواد پسر ...

نه عزیزم امضاشو بخون متوجه میشی 

یه پسر داره 

دوتا دخمل 

چهارمی رو هم میخاد پسر بشه 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
اینو نگو خدا قهرش میگیره یه فامیلا ما میگفت هی بهش میگفتن نگو ۱۲سال دکتر میرفت فقط میگفت خدایا غلط ...

بی بچه بمونم بهتر اینه یه پسر داشته باشم

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

من ۲۳سالمه دوتا بچه دارم پشت دستمو داغ گذاشتم 

یا خدا پس من چیم خاک تو سرم😂

همه هم کلاسیام ۲تا بچه دارن

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.

😂🖐️

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
مارو مسخره کردی؟ کاری میکنید دیگه به تاپیک ها اعتماد نکنیم 

تاپیکم واقعیه از این لحاظ ک بهم میگن یه پسر دیگه بیار ولی این واقعی نیس ک خواستم بچه سومم پسر باشه چون خودم از عمد واسه دختر بزرگم باردار شدم همش میگفت اجی میخوام از خدا خواستم ک دختر بشه بچه سومم اصلا خودم بچه سوم نمیخواستم فقط بخاطر دخترم اوردم این بچه رو

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
دختر اخریت 3ماهشه باز ب بچه فکر میکنی؟؟! ماشالله 

کجا سه ماهه 

یه ماهشه عزیزم 

تازه زایمان کرده 

به فکر چهارمی هست 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
این جنسیت زدگی هم خوب نیست عزیزم جفتش هدیه خداست،پس زدن هدیه هم ته بی معرفتیه

من خیلی از شخصیت و ادب شما خوشم میاد😍

استارتر پرسيد چيكار كنم بچه بعديم پسر باشه ميگن توانايي مالي داريد؟ حالا چرا پسر؟پسر نشه چي ميشه؟ ...

ینی یکی پرسید چطوری معتاد شم، چطوری خودکشی کنم، فقط راهکار بدیم؟؟!!!

اینم همونه

شُکْرباره= شکرگزار، اهل شکر                            ✨شکر نعمت خوشتر از نعمت بُوَد/ شکرباره کی سوی نقمت رود✨