2777
2789
عنوان

پسر دار شدن..

| مشاهده متن کامل بحث + 1858 بازدید | 128 پست
بیچاره دخترا  بچه دار میشید که پسر بشه؟ مگه دختر چشه؟!

بعد میگید جنسیت پرست نباشیم

خب س تا دختر دارع میخواد ی پسرم داشته باشه

و اینکه داشتن داداش خیلیم خوبه 

ابـــادان تسلیت💔🖤           ما به خیلیا رقص یاد دادیم ولی واسه  یکی دیگه قر دادن:)     صدای دلشوره آور سوت قطارصدای نفس های تند یک جامانده...و آسمانی که دست تکان می داد برای دلبرکی زیبا چشم ، که با قطار می رفتو چه غم انگیز می گریست آن ابر کوچک برای عاشقی که تنها یک دقیقه دیر رسیده بود...قدرشو ندونی قدرشو هستن بدونن!گرفتی چی میگم؟...آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توروخدا راست میگی؟؟؟ سرکار نیستیم یعنی؟؟ بدنت می‌کشهمن خودمم سنم کمه ۲۳سالمه دوتا دارم  ولی دی ...

شوخیه واسه دعوای دختر و پسر خواه هاست

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
به نظرت زیاد نیست این همه بچه؟ پسر دار نشی بهتره بی خیال پسر شو جنسیت پرست نباشیم

یه پسر دارن 

دوتا دختر و یه پسر 

۲۱ سالشه ۳ تا بچه داره 

چهارمی هم پسر میخاد 

یه ماهه زایمان کرده 

فکر بچه بعدی هست که پسر بشه 😫

منو باش درد زایمانم اونقدر زیاد بود 

که تا چندماه اصلا فکر بچه نبودم 😂

منم ۲۱ سالمه 🙄 

سه تاااا خدایا من یه پسر ۱۴ ماهه دارم 

تو همین یکی موندم والا  خداکنه همین یه دونه سالم باشه 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
من فعلا ک مجردم ولی اگ خواستم بچه دار بشم پسر بشه سقطش میکنم

وا چرا بچه دختر و پسر نداره که هرچی خدا داد این ناشکریه پسر ی خوبی داره دختر هم ی خوبی

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
بعد میگید جنسیت پرست نباشیم خب س تا دختر دارع میخواد ی پسرم داشته باشه و اینکه داشتن داداش خیلیم خ ...

داریم برمیگردیم به دوران جاهلیت با این افکار مسخره

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
بله درسته مادرشوهرم و شوهرم میگن یه پسر دیگه باید بیاری

ینی خودت هیچ نقشی نداری تو زندگیت؟؟

شُکْرباره= شکرگزار، اهل شکر                            ✨شکر نعمت خوشتر از نعمت بُوَد/ شکرباره کی سوی نقمت رود✨
من عاشق دعباااام😂😂

منمممم😂😂😂

ابـــادان تسلیت💔🖤           ما به خیلیا رقص یاد دادیم ولی واسه  یکی دیگه قر دادن:)     صدای دلشوره آور سوت قطارصدای نفس های تند یک جامانده...و آسمانی که دست تکان می داد برای دلبرکی زیبا چشم ، که با قطار می رفتو چه غم انگیز می گریست آن ابر کوچک برای عاشقی که تنها یک دقیقه دیر رسیده بود...قدرشو ندونی قدرشو هستن بدونن!گرفتی چی میگم؟...آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...
😍😍

😐

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
بعد میگید جنسیت پرست نباشیم خب س تا دختر دارع میخواد ی پسرم داشته باشه و اینکه داشتن داداش خیلیم خ ...

سه تا دختر نداره دو تا دختر داره یه پسر مادر شوهرش میگه یه پسر دیگه بیار 

انقد بدم میاد از مادرشوهری که دخالت میکنه