2777
2789
عنوان

پسر دار شدن..

| مشاهده متن کامل بحث + 1858 بازدید | 128 پست
ای کلک تاپیک اسی قبل رو خوندم 😂 بالاخره گذاشتی😜😜😜

اره😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله درسته مادرشوهرم و شوهرم میگن یه پسر دیگه باید بیاری

اگه باید تو‌کاره...خدا دقیقا خلافشو میده.😂

قربونش برم.....ما ادما هم تا پوزمون به زمین نماله ول کن نیستیم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

فقط آی وی اف 

۲۱ سالته ؟

سه تا دخمل داری 🥰؟

چقدر زود زود بچه آوردی 😜

اخه خودمم متولد ۷۹ هستم ۱۸ سالگی عقد کردم ۱۹ عروسی 

۲۰ بچم به دنیا اومد 

الان ۱۴ ماهشه 

مگه چندسالگی ازدواج کردی عزیزم 🤔

چرا سه تا رو پشت سر هم شیر به شیر آخه 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
یعنی سه تا دختر داری؟

نه

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

من فعلا ک مجردم ولی اگ خواستم بچه دار بشم پسر بشه سقطش میکنم

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

۲۱سالته ۳تا بچههههه

درسته

من فعلا ک مجردم ولی اگ خواستم بچه دار بشم پسر بشه سقطش میکنم

فقط دختر میخوام

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

بله درسته مادرشوهرم و شوهرم میگن یه پسر دیگه باید بیاری

شمام اين وسط ي ابزار كه انقدر بزايي تا پسر شه!!

دلت براي خووودت نميسوزه برا بچه هات بسوزه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ایشالا هرچی دوس داری خدا بهت بده.ولی اینجا نگو میخورنت...

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤