2777
2789
عنوان

پسر دار شدن..

| مشاهده متن کامل بحث + 1858 بازدید | 128 پست
من فعلا ک مجردم ولی اگ خواستم بچه دار بشم پسر بشه سقطش میکنم

واقعا؟؟؟چرا ضد پسری

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂دمتتت گرممم 

ابـــادان تسلیت💔🖤           ما به خیلیا رقص یاد دادیم ولی واسه  یکی دیگه قر دادن:)     صدای دلشوره آور سوت قطارصدای نفس های تند یک جامانده...و آسمانی که دست تکان می داد برای دلبرکی زیبا چشم ، که با قطار می رفتو چه غم انگیز می گریست آن ابر کوچک برای عاشقی که تنها یک دقیقه دیر رسیده بود...قدرشو ندونی قدرشو هستن بدونن!گرفتی چی میگم؟...آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار به شوهر و مادر شوهرت نداشته باش

الان شما همه محلتونو میزارید رو پسراتون و از دخترا غافل میشید....

یه روز خدای نکرده کارشون به فرار از والدین کشید

حالا شنای مادر نکنی شوهرت همه محل رو پسرا خانواده همه محل رو پسرا....

دخترا گناهشون چیه؟😐

بیچاره دخترا 

بچه دار میشید که پسر بشه؟ مگه دختر چشه؟!

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂دمتتت گرممم 

😂😂😂

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
الان همه صف میبندن مگه دختر چشه

خب راست میگن مگه چشه؟؟

ی دختر داشته ی پسر، اونوقت سومی رو میگه میخواستم پسر شه

جدای اینکه ۲۱سالشه ۳تا بچه داره😨😨

کلا اسی مشکوک میزنه

شُکْرباره= شکرگزار، اهل شکر                            ✨شکر نعمت خوشتر از نعمت بُوَد/ شکرباره کی سوی نقمت رود✨
من فعلا ک مجردم ولی اگ خواستم بچه دار بشم پسر بشه سقطش میکنم

😍😍

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
وای متولد ۷۹هم که هستی 🤐🤐🤐سه تا بچه داری تازه بفکر چهارمی هم هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

بله😁

واقعا؟؟؟چرا ضد پسری

از پسرا متنفرم تو بد هچلی هم افتادم عاشق شدم... عاشق ی پسری ۵ سال بهش رد دادم بازم مونده دیگه عاشقش شدم شنبه بله میگم اینقدر اذیتش کردم لامصب بازم موند گردنبند هدیشو پکوندم تو صورتش گلشو ریختم تو سطل و از این کارا فهمیدم واقعا عاشقمه عاشقش شدم ولی ضد مردام

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

وای متولد ۷۹هم که هستی 🤐🤐🤐سه تا بچه داری تازه بفکر چهارمی هم هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

بعد من ۲۷سالمه هنوز برنامه کودک میبینم😂

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.