zahrakhani19 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 6194 عنوان نامزدی 144 بازدید | 15 پست خانوما من تو عقدم شوهرم وقتی که خستس حرف نمیزنه مثلا بعد که از سرکار اومد میریم بیرون همش تو فکر حرف نمیزنه منم گریه میکنم بعد مامانم زنگ زد بهش اونم میگه خستمه هر روز نمیتونم بیام دختر قیافه میگیره اگه نیام بخدا خودش التماس میکنه منو ببینه 1400/12/19 | 02:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
manaramir عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 3214 گریه میکنی مامانت زنگ میزنه بهش. ها؟...... کار خوبیه؟ دوس داری بهت بگن بچه؟ دوس داری گریه هات طبیعی شه براش؟ زنده بمان قاتل دلخواه من،محونشو ماه ترین ماه من🌕
zahrakhani19 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 6194 گریه میکنی مامانت زنگ میزنه بهش. ها؟...... کار خوبیه؟ دوس داری بهت بگن بچه؟ دوس داری گریه هات طبیعی ... نمیتونم کنترل کنم
manaramir عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 3214 نمیتونم کنترل کنم ینی چی..... نمیتونم وجود نداره...... پس دو روز دیگه جلوش خون گریه کردی محلت نداد نیای ناله کنی ها...... اونم برمیگرده میگه نمیتونم بهت توجه کنم! زنده بمان قاتل دلخواه من،محونشو ماه ترین ماه من🌕
zahrakhani19 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 6194 ینی چی..... نمیتونم وجود نداره...... پس دو روز دیگه جلوش خون گریه کردی محلت نداد نیای ناله کنی ها... ... چیکار کنم گریه نکنم
godismylife عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 5795 نامزد منم همینطور خب خسته اس فکر کنم باید درک کنیم... بعد هم از آلان به مامانت میگی؟ ما که مشکلاتمون رو خودمون حل میکنیم بچه بازی ک نی راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها
zahrakhani19 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 6194 نامزد منم همینطور خب خسته اس فکر کنم باید درک کنیم... بعد هم از آلان به مامانت میگی؟ ما که مشک ... بابام گف زنگ بزن دخترمو حق نداره به گریه بندازه
godismylife عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 5795 ینی چی..... نمیتونم وجود نداره...... پس دو روز دیگه جلوش خون گریه کردی محلت نداد نیای ناله کنی ها... ... من فقط دوبار سر مسائلی که مثلا بهم توهین کرده یا تند رفته گریه کردم به نطرت عادی میشه براش راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها
godismylife عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 5795 بابام گف زنگ بزن دخترمو حق نداره به گریه بندازه مامانم چند بار میخواست برا گریه ای ک کردم بهش زنگ بزنه من گفتم نه راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها
manaramir عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 3214 چیکار کنم گریه نکنم بهش زمان بده مشکلاتش رفع بشه. زمان بده بشناسین همو. صبوری کن بفهمه از سکوتش ناراحتی. صبوری کن بفهمی چه زمانی میره فاز سکوت. زنده بمان قاتل دلخواه من،محونشو ماه ترین ماه من🌕
manaramir عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 3214 من فقط دوبار سر مسائلی که مثلا بهم توهین کرده یا تند رفته گریه کردم به نطرت عادی میشه بر ... کلا مردا از گریه بدشون میاد. یکسره سر هرچیزی اشکتونو ببینن دیگه محلتون نمیدن. زنده بمان قاتل دلخواه من،محونشو ماه ترین ماه من🌕