2777
2789
عنوان

شوهرم میگه زن خراب خیلی زیاد شده...

| مشاهده متن کامل بحث + 16990 بازدید | 143 پست

فقط به روش نخند که این حرفا عادی ننشه براش و قبحش بریزه!!!!!!

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تاحالا اصلا نگفتم برام دعا کنید. ببخشید استارتر عزیزم ممنون میشم برام دعا کنید ونفری یه صلوات بفرستید برام. 🙏

فقط خدا کافیه ❤️ وزن شروع 72 هدف 65 ❤️من میخوام ومیتونم که بهش برسم 💪

آقا شوهر خواهرشوهرم چند وقت پیش به زنش خیانت کرد با یکی از مسافراش ریخته بود رو هم

اگه زندگیتونو دوست دارید نذارید شوهراتون مسافرکشی کنن.بچه پیغمبرم ک باشه یه جا سست میشه پا میده حالا از من گفتن بود

من به آمار زمین مشکوکم!اگر این سطح پر از آدم هاستپس چرا این همه دل ها تنهاست ؟بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟همه از هم دورند ...همه در جمع ولی تنهایند ...من که در تردیدم ، تو چطور ؟❤❤❤
امشب به سرم زد بهش بگم دیگه نمیخواد کار کنی ولی خب این وسط اعتماد چی میشه😔

ن بابا هیچی‌نکیییاااا

حساسش میکنی و دفه دیک چیزی تعریف نمبکنه...من هردفه شوهرم میاد تعریف میکنه فقط گوش میدم و لبخند مبزنم.هیییچ عکس العملی نشون نمیدم...نه تعریف میکنم یهو ازش ک بگه داره خرم میکنه کبادا برم...ن انتقاد میکنم ک دفه دیک نیاد و تعریف نکنه

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..

نباید ترسید  

ترس یه حکایت داره که از هر چیزی بترسه ،سرش میاد 

ترس شما طبیعیه اما طوری نباشه که باعث بدبینی و  عدم‌اعتماد بشه 

وقتی داره در مورد چنین مسائلی باهات حرف میزنه  بهش اطمینان بده  که اعتماد داری بهش که،زندگیتونو دوس دارین، که یه آدم پاکه برای ‌ خوشبختیه زندگیتون‌دعا بخونید

درمن‌هست‌هزار‌من،که‌گر‌بشکند‌یک‌من،زاده‌شود‌من‌دیگری'' 💚  سبز ماندر در ویرانه ها،ریشه میخواهد.🌱
ولی تا این حد فاجعه نیستن  حداقل با یه تعداد زن ثابت هستن نه اینکه روزی 60 تا زن جور وا جور سوا ...

اوووف یه روز بیا یه ساعت بشین مغازه شوهره من ببین چ تیپ زنایی میان اونوقت ببین من چی میکشم ک هم خونه خالی موجوده هم زن هرزه🤦‍♀️

لایک نکنید                      

چقد یه مرد میتونه مقاومت کنه!

یکی از بدترین مشاغل رانندگی.دیدم اطرافم.دو تا از آشنا هامون شغل دومشون مسافر کشی.هر دو هم متاهل.چند وقته پچ پچ ها شرو شده که بعلههههه.اونا هم از راه بدر شدن.واقعا جای تاسفه

امیدوارم هدایت بشن  میشه تعریف کنی ما هم آگاه بشیم

اگه قابل هدایتن که هدایت 

بعضیا میگن شوهرت این کارست که رفته سمتشون 

دوست من یه مدت برای کار رفت تهران و تا خونه بگیره  خوابگاه رفته بود میگفت حتی تو دوران پریودی میگفتن مثلا حالم خرابه امشب یکیو پیدا کنم بهش بدم

دوستاش میگفتن زنگ بزن به فلانی بگو پول میدم بیا ببرتت ....

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
عجب ازشما عجب اگه بی پولیه برن گدایی برن دزدی ک شرفش بالاتراین هرزگیاس

چی بگم...

اره خب ذات خراب میخواد اینکارا

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
عجب ازشما عجب اگه بی پولیه برن گدایی برن دزدی ک شرفش بالاتراین هرزگیاس

کلی شغل هست درسته سخته مثل پله شستن یا تمیزکاری ساختمون خیلی ام سخته آدم داغون میشه. اما بخدا بهتر از اینه آدم زندگی کسی رو خراب کنه. کاش خدا به همه ی آدما اونقدری پول بده ک سراغ این کارا نرن.

واقن چی باعث میشه روز به روز تعدادشون توی جامعه بیشتر بشه  

به لطف م.... فقر و نداری

هرچند اینجور زنا ذاتشون خرابه کلا، خاله ی خود من شوهر بی همه چیزش کار نمیکنه 14 ساله ازدواج کردن هیچ وقت کار نکرده، خودش با وجود جوونی و خوشگلی میره خدماتی که نون حلال در بیاره. هرچقدرم میگیم تو که خرج خودتو بچه اتو در میاری لااقل ازش جدا شو که این همه تنش هم نباشه بدتر اعصابت خراب بشه ولی بازم شوهرش خود‌شو میزنه به موش مردگی اینم انقد ساده اس دلش براش میسوزه

ولی اونجور زنایی به جای زحمت کشیدن ساده ترین راه رو انتخاب میکنن، الهی خدا از روی زمین برشون داره