2777
2789
عنوان

شوهرم میگه زن خراب خیلی زیاد شده...

| مشاهده متن کامل بحث + 16990 بازدید | 143 پست

😐😐😐😐😐😐😐😐😐

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
😐😐😐😐😐😐😐😐😐

😂😂چیه

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂چیه

پی وی رو دیدی؟؟😐ی هفتس عکس‌فرستادم برات

نگا کردی لاقل اهنی اوهونی میگفتی

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
پی وی رو دیدی؟؟😐ی هفتس عکس‌فرستادم برات نگا کردی لاقل اهنی اوهونی میگفتی

وا ندیدم بخدا😳

بزا ببینم

شاید قبلا باز کردم بعد کار پیش اومده یادم رفته

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

متاسفانه کم نیستند مثل مردهای هرزه پست بدذات از داستان ها فیلم ها بگذریم من ایرانی نگاه نمی کنم از مردهایی که پر پشم و چرک هستند هم نفرت دارم یاد اراذل اوباش سرکوچه می افتم روانی کودن بی شعور و عشاق جذاب کم ندیدم چه بهم میان میگن تو شکل مردهایی نه خیر آقا شما شکل زنایی چیه بچه سوسول بعد من اومدم تجارت یاد بگیرم نیومدم زن خونه شم که از زنان ترزه فاسد هرجایی  مثل هانیه حسینی یا سما طارمیلر نفرت دارن قرمز ترزه ج.نده همه رو دوست داری نکبت. مثل پریا ج.نده  خدایا مردم درد دارن تو لش تو عنتر از کجا اومدییییییییییییییی اخراج مگه دزده و زنان هرزه ممکنه قرتی بازی رو کنار بذارید روانی های کودن نادون و دری وری نگید زگیل تای گوز هیچ پوچ کثافت های فاسد پخمه میگن نظرت راجع به چارلز دیکنز چیه مسخره جلف تو خودت یه بخش قضیه فک کنم بهترین روز کاترین همون روزی بود که اتاق جدا شد وای فک کنم شبها بدن درد می گرفت فک کن یه وحشی هرزه باهات س.ک.س جیگرتو بسوزونه هرچی عن بزنه تو سرت تنت لش پوچ تا میای آرامش پیدا کنی دوباره پیداش میشه  گند میزنه به اعصاب حرف حرف برو بابا دیکتاتور بین یه مشت لش هرزه همشون جذابند پس چرا ور من می‌آییم بابا من رفتم من مردم اینو بفهم تو حق نداری برگردی هرچند از اول نبودی چون عشق باکس پر حرف های تلخ زننده نیست بهت نمیگن زگیل قارچ من عاشق اونیکه تحقیرم کنه شم جوراب تو عنی خرم مگه مرتیکه دزد مفنگی عر میزنه وق میزنه دری وری میگه بچه ننه بدذات بدجنس پست فطرت بی شرف حریص طماع دهاتی کودن پوچ وراج 🖕🖕🖕🔥🔥🔥

متاسفانه کم نیستند مثل مردهای هرزه پست بدذات از داستان ها فیلم ها بگذریم من ایرانی نگاه نمی کنم از م ...

چی میگیییی خودت اصن فهمیدی چی نوشتی