2777
2789
عنوان

شوهرم میگه زن خراب خیلی زیاد شده...

| مشاهده متن کامل بحث + 16988 بازدید | 143 پست

بد به دلت راه نده..وقتی شوهرت میاد تعریا میکنه ذاره دردو دل میکنه یهجورایی..مطمین باش اگه ریگی به کفشش بود وتنش میخارید نمی اومد نمیکف.‌توهم هیچوقت نمیفهمیدی...شوهرم منم میاد میکه تازه این ک خیلیییی مذهبیه..🙄🙄میگف سرکلاس بودم من همه سوالا رو جواب میدادم..ذختره اومد کغ میتونم شمارتونرو داشته باشم اشکال درسی داشتم تو پی وی ازتون بپرسم...منم کفتم نه ...هرسوالی بود تو گروه بگید جواب میدم...یا میاد نشونم میده تو اینستا چ دختراااااااییییی بهش درخواست دوستب میدن😥😥😥😥یعنی دختره فقط با شورت و سوتین بود زبونشم بیرون😥😥😥اینم همه رو رد میزد...اون یکی‌رو هم همون لحظه درخواست داده بود گف بیا اینو ببین اینحو. ادمایی میان درخواست مبدن...تازه شوهرم عکس پروفایلش عکس شهیده🤐🤐🤐🤐🤐

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
هیچی نگو الان میگه خودم حرف میزنم خراب کردم ولی یه جور دیگ پیگیر شو چون واقعا مردا از هیچی نمیگذرن ت ...

خب پس اعتماد چییی

من خیلی به شوهرم اعتماد دارم تاحالا هیچی ازش ندیدم گوشیشم همیشه ازاده و پنهونی نیس

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام فاطی جونم فداتشم منم دلم برات تنگ شده اره فسقل خانوم زیاد وقتی نمیزاره برام

قربونت عزیزم 

تازه اول راهی صبر کن چهار دست و پا بره 😍 راه بیافته حسابی اذیتت میکنه 😍

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

اصل شوهرت اونا وسیله ان

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 
هرشغلی ک باشه توش امکان نداره زن نباشه

ولی تا این حد فاجعه نیستن  حداقل با یه تعداد زن ثابت هستن نه اینکه روزی 60 تا زن جور وا جور سوار کنن

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

وای شوهرمن یه مدت اسنپ بود برا قسطامون والا مزدها هم ول نمی کردن چه برسه به زنها 

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!
امشب به سرم زد بهش بگم دیگه نمیخواد کار کنی ولی خب این وسط اعتماد چی میشه😔

والا چی بگم 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
بد به دلت راه نده..وقتی شوهرت میاد تعریا میکنه ذاره دردو دل میکنه یهجورایی..مطمین باش اگه ریگی به کف ...

خاک تو سرشون 

شوهر منم تقریبا مذهبیه باخداس

حلقه دستشه همیشه

حتی اینستا و تل و هیچی نداره

دیگه واقعا خدا کمک هممون کنه🤦‍♀️

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
از بی پولیه دیگه وگرنه همه ابرومند زندگی کردنو دوس دارن🥲

واااااشما بی‌پول شی ببخسیدا ولی شرفتو میذاری زیر پا و میری یه زندکی رو خراب میکنی🤐🤐🤐🤐

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..