2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا که رها کرده. نمیدونم چکار کنم..به کی پناه ببرم..خسته ام.

هیچ وقت رها نمیکنه

بیا اینجا درد دل کن 

دشمن ات بذار خسته باشه 

به خدا پناه ببر از ته دل ازش بخواه به حق امام سجاد حل بشه انشاالله

باور کن نمیشه خدا دست ادمو نگیره فقط باید از ته دل بخوای و بهش ایمان داشته باشی

حتما دعا ناد علی و فرج و بخون و چله زیارت عاشورا رو با نیت بخون واقعا عالیه 

حتما جملات انگیزشی تو گوگل رو بخون

اصن هر عکس نوشته ای بود بخون در مورد کارای ادنا توش نوشته بهتر میتونی خودتو خالی کنی و کنار بیای

منم از دیشب حالم مثل خودت خوب نبست ولی چیکار کنم اگه خودنو بکشم که دیگه بیجاره میشم تو اون دنیا

میدونی چقدر زیبایی تو دنیا هست که ندیدی ؟

چقدر داستان هست که نشنیدی ؟

چقدر روز و وقت داری واسه نفس کشیدن ؟

چقدر احساس هست که هنوز تجربه نکردی ؟

حیف نیست فرصتی که بهت داده شده که تو این کره ی خاکی زندگی کنی و به همین راحتی پس بزنی ؟

فرصت هاتو به همین راحتی نابود کنی ؟

فرصتی که میتونی زندگی کنی و به گذشته نگاه کنی یا برای همیشه تو این گذشته گیر کنی و روحت به خاطره اینکه از فرصت هاش استفاده نکرد در دودلی و رنج باشه ؟

یه هدفی دارم که باید بهش برسم یه جورایی دلیل زندگیمه .  عشق و عاشقی و اینا نیست اصلا تو این فازا نیستم . خدایا خودت یه کاری کن بتونم به هدفم برسم .   من فقط به خودت اعتماد دارم و میدونم تنهام نمیزاری .    درسته سنم کمه اما درک و شعورم بالاست .   آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ عنوان تحت هیچ شرایط .  اسم کاربری ها یادم نمیمونه .  
هیچ وقت رها نمیکنه بیا اینجا درد دل کن  دشمن ات بذار خسته باشه  به خدا پناه ببر از ته د ...

سپردم به خدا ولی هیشکی انگار توی این دنیا جواب نمیگیره.

خدا کلا بیخیال آدم ها شده توی این دنیا.

خیلی وقته ازش کمک میخوام ولی فرقی به حالم نکرده.

دیگه بریدم. دیگه نمیتونم ادامه بدم.

بچه اره یدونه. حل شدن که دیگه راحت میخوابم و چشمام برای همیشه به بقیه بسته میشه.

ینی میخوای بچه ات عذاب بکشه تو نمیتونی جای اون تصمیم بگیری اون به شما احتیاج داره دنیا به شما نیاز داره

میدونی اگه اینکارو بکنی بچه ات داغون میشه اینده خوبی شاید در انتظارش نباشه ممکن افسرده بشه میدونی چقدر درد میکشه میدونی چقدر طعم بی مادری سخته

یه لحظه بهش فکر کن اون که گناهی نداره اون دلش انقدر پاکه که نباید عذاب بکشه

بخاطر اون منصرف بشید

میدونی چقدر زیبایی تو دنیا هست که ندیدی ؟ چقدر داستان هست که نشنیدی ؟ چقدر روز و وقت داری واسه نفس ...

خب اینایی که گفتی کجا برم‌تجربه کنم ؟

اصن تجربه کنم که چی بشه؟؟ ته دلم زخمه خوب نمیشه.

من تو تموم خوشی هام باز ته دلم یه زخم عمیقه که هیچ جوره خوب نمیشه.

من تا فردا الان بزنم برقصم بعد که رقصمم تموم بشه دوباره زخمم‌یادم‌میاد و میشینم گریه میکنم.

تاکی؟؟گریه و اندوه تا کی؟؟؟مگه من چقد تحمل دارم. ؟؟من چقد ظرفیت این همه ناراحتی رو دارم؟؟؟

سپردم به خدا ولی هیشکی انگار توی این دنیا جواب نمیگیره. خدا کلا بیخیال آدم ها شده توی این دنیا. خی ...

میدونی همه ادما همین و میگن که خدا بی خیال 

نه ایتطور نیست اون مارو می بینه

شاید اگه چیزی ازش میخوایم که اتفاق نمیوفته یا دعایی براورده نمیشه اون صلاح مارو میخواد 

یتی حتنا یه حکمتی توش هست که اتفاق نمیوفته به حکمتش دل بسپار

خودکشی فقط جسمو میکشه عزیزم وگرنه روح که تا ابد زندست غما و بدبختیام همه وبال روحه پس تا وقتی روح زندست غم و وبدبختی هم هست تازه معلوم نیست روح خارج از جسم چجوری به حیات خودش ادامه بده... از کجا معلوم که وضع بهتر بشه اگه یه غم اضافه هم بیاد رو غمامون چی ؟

پس خودکشی چیزی رو با مرگ عوض نمیکنه اما خیلی چیزا هستن که میتونن زندگیمونو عوض کنن

میدونم شعاریه میدونم یه آدم افسرده یا حداقل خسته و ناامید تو چه حالیه

هیچکس نمیتونه دستتو بگیره بلندت کنه تا زمانی که خودت دستتو نذاری رو زانوهاتو بلند نشی

پس یه یا علی بگو و هر طور که شده به هر روشی از مشاوره و روانشناس و روانپزشک بگیر تا ورزش و تفریح و سرگرمی از روی زمین پست افسردگی بلند شو

سخته خیلی سخت اما شدنیه بعد تاریکی نوره همراه هر عسری یه یسری هست خود خدا گفته

من و شما بهتر از خدا میدونیم چه خبره ؟ نه ! پس به خدایی که خودش میگه بعد هر سختی یه آسونی هست ایمان داشته باش و بدون هر چند مسیر سختی داری اما تهش حتما به راحتی و آسودگی میرسی فقط کافیه که بخوای این چتر نجاتو باز کنی وگرنه اگه بخوای همچنان دست روی دست بذاری تو باتلاق افکارت سقوط میکنی

در نهایت هم از خدا میخوام نور امید رو به دل تاریک هممون از جمله شما بتابونه و به زودی تو مسیری که جای تباهی به سازندگی میره قرارت بده   

خب اینایی که گفتی کجا برم‌تجربه کنم ؟ اصن تجربه کنم که چی بشه؟؟ ته دلم زخمه خوب نمیشه. من تو تموم ...

همه ی این ناراحتیا قطعا یه روزی تموم میشه اما با خودکشی فقط فرار کردی و فرصت اینکه تموم شدن این ناراحتی و ببینی از دست میدی

یه هدفی دارم که باید بهش برسم یه جورایی دلیل زندگیمه .  عشق و عاشقی و اینا نیست اصلا تو این فازا نیستم . خدایا خودت یه کاری کن بتونم به هدفم برسم .   من فقط به خودت اعتماد دارم و میدونم تنهام نمیزاری .    درسته سنم کمه اما درک و شعورم بالاست .   آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ عنوان تحت هیچ شرایط .  اسم کاربری ها یادم نمیمونه .  
خودکشی فقط جسمو میکشه عزیزم وگرنه روح که تا ابد زندست غما و بدبختیام همه وبال روحه پس تا وقتی روح زن ...

این کارایی که تو میگی رو من کردم.

ولی باز میرسم به تنهایی و ...خودم که اخرش میرسم به فکر مرگ.