2777
2789
من با این روحیه خسته و داغون‌نمیتونم براش سنگ تموم بزارم.. بمیرم‌شاید دیگران بهتر باشن براش.

میدونم خسته ای ،ولی بدون وجودت خودش خیلی مهمه 

بچه ات میخوادت باور میکنی من انگار مامانم دلش با این دنیا نیست انگار فقط به خاطر من مونده باورم اینه، دردناکه بمون فقط  به خاطر اینکه فردا به خاطر نبودت اونم از دنیا نبرع

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم خودمو دوسدارم ولی خب که چی ؟ چقد خودم خودمو دلداری بدم؟هی خودمو عین کبک کنم زیر برف ؟؟خسته شدم ...

درسته به اختیار خودت وارد این دنیا نشدی و وابستگی نداری

اما بچتم به اختیار خودش به این دنیا نیومده و وابستته 

هیچ کسی برای بچه نمیتونه جایگزین مادر خودش باشه اون بیستر از همه بهت نیاز داره

چقد بسازم؟؟؟همش من باید هم بسازم و بسوزم. ؟

پس کی بسوزه و بسازه عزیزم ؟ متاسفانه تنها کسی که مسول زندگی ماست فقط و فقط خودمونیم !

نه که مسول بدبختیامون باشیم که بعضا دست خودمون نیست خواه ناخواه سر راهمون سنگ میندازن اما مسول نوع برخوردمون با مشکلات که هستیم

شما هم ببین مشکلت چیه ( زناشویی مالی کاری ... ) طرز برخوردتو با اون مشکل عوض کن یه راهکار دیگه پیش بگیر خودکشی که حلال مشکلات نیست حمال مشکلات از این دنیا به یه دنیای دیگست !

بخدا نمیشه. غمباد گرفتم رفتم دکتر گفت زده به تیروییدت. دارو خوردم بیچاره شدم . هرکی میدید میگفت ع ...

خب بخاطر تیروئید یه خورده غمگین هستید هنین تصمیم تون به تیروئید مربوط میشه باور کنید دارو مصرف کنید کنترل کنید بهتر میشید این رفتاراتون همش اثرات این بیماریه مشکلی ندارین که حل میشه خیلیا من میشناسم دچارشن

خب بگن اصن براتون مهم نباشه برا هر کسی پیش میاد دیگه مگه عیبه کنترل میشع دیگه اصن به خرفای مردم اعتنا نکنید اهمیت ندید اصن مگه شما بخاطر اوتا زندگی نی کنید ادما به این دنیا نیومدن که مردم راضی نگه دارن و هر جور اونا میخوان زندگی کنن اصن به رو خودتون نیارید حرفاشونو

دنیا دو روزه بخاطر حرف مردم تلخ نکنید زندگی تون 

تاپیک میبندم..

تورو جون عزیزانتون دعا کنید صبح دیگه بیدار نشم.

این دنیا برام‌هییییییچ قشنگی ایی نداره‌.

۸ ساله دارم عذاب میکشم و هی خودم‌خودمو کمک کردم و به خودم دلداری دادم.

ولی الان این تاریخ اینجا این ساعت دیگه بریدم..دیگه‌نمیتونم.

شبی نبوده که گریه نکرده باشم.

یک‌روز نبوده که من آرامش داشته باشم.

روزی نبوده که من از ته دلم خندیده باشم.

بسه دیگه بسه.

خسته شدم..نمیکشم.

دعام‌کنین خدا تمومم کنه این همه منت کردنامو بشنوه....