2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هستن بزرگش میکنن. اونم کوچیکه بزرگ بشه منو یادش نمیاد. خودش بزرگ میشه‌

اگه بزرگ بشه با هزار تا بدبختی بزرگ میشه با هزار تا حسرت بزرگ میشه

حسرت بی مادری با هیچ چی حبران نمیشه همیشه مثل یه داغ تازه میمونه رو دل ادم

اگه باشن بزرگ هم بکنن اون به مادر احتیاج داره به شما

مادر یه چیز دیگه ست براش

انقدر به مشکلاتت فکر نکن یه خورده ذهن تو مشغول کن بذار یادت نیان 

هر کاری کن که خودتو سبک کنی مثلا مشکلاتتو همیشه رو برگه بنویس یا صداتو ضبط کن با گوشی اینطوری اروم میشی

باور کن درست میشه 

هیچکس جای مادرو نمیگیره هرچقدر بزرگتر بشه جای خالیتو بیشتر حس میکنه ، به وجودت نیاز دارع اونم خیلی&n ...

من با این روحیه خسته و داغون‌نمیتونم براش سنگ تموم بزارم..

بمیرم‌شاید دیگران بهتر باشن براش.

ای خواهر‌... خدا میبینه اما جواب دل شکسته من هرگز نداد.

من دلیلشو گفتم شاید به صلاح تون نباشه اتفاقایی که میخواد بیوفته

من الان بهت میگم خودکشی اصن مرگ ارومی نیست اصن

بعدش ادم متوحه میشه بادخودش چیکار کرده

نمیدونم چند سالته و دلیل اصلیت برای این کار چیه 

ولی دوستم من روزانه با چندین هزار نفر سروکار دارم که ارزوشونه یه قلب سالم پیدا بشه و بتونن پیوند بزنن رویاشون اینه که بتونن رو پاهای خودشون وایسن و راه برن چند ماه پیش یه دختر ۱۸ ساله خودکشی کرده بود اورده بودنش بیمارستان دست پزشکشو گرفته بود داد میزد اشتباه کردم نجاتم بده ولی دیر رسیده بود و دیگه کار از کار گذشت...

تو شاهکار خدایی خیلی حیفه که خالقت سلول به سلول بدنتو تو نهایت خلاقیت و دقت طراحی کرده و تو با ذهنی که خدا بهت داده تا عاقلانه فکر کنی و زندگیتو نجات بدی تصمیم به تموم کردنش کردی؟ 

راستشو بگم منم یه روزی جای تو بودم ولی الان که بهش فکر میکنم خندم میگیره حتی میترسم از اینکه من چطوری اونموقع دوست داشتم بمیرم و میخواستم اینکارو کنم

نمیدونم مشکلت چیه نمیخوام حرف شعاری  بزنم و بگم پاشو زندگیتو تغییر بده و... چون میدونم زندگی ناملایمات زیاد داره فقط یه چیزی من همه زندگیمو به یه سخن بسنده کردم با این امیدوار شدم

خالقمون میگه: 

اگه بنده ای با همه وجود فقط از من چیزی رو بخواد و بهم رو بیاره از کارش چاره جویی میکنم حتی اگه تمام اسمان و زمین علیه اش پاشن...

بهش رو بیار راه نجاتت اینه نه تموم کردن این دنیات و شروع یه زندگی وحشتناک ابدی 

اگه بزرگ بشه با هزار تا بدبختی بزرگ میشه با هزار تا حسرت بزرگ میشه حسرت بی مادری با هیچ چی حبران نم ...

بخدا نمیشه.

غمباد گرفتم رفتم دکتر گفت زده به تیروییدت.

دارو خوردم بیچاره شدم .

هرکی میدید میگفت عه تیرویید داری

غمباد بود غمباد..انقد اذیت شدم و تو خودم ریختم  غمباد گرفتم.

من با این روحیه خسته و داغون‌نمیتونم براش سنگ تموم بزارم.. بمیرم‌شاید دیگران بهتر باشن براش.

یه رمان خوندم همین تازگیا که نویسنده گفت نود درصد بر اساس واقعیته 

مادر بچه ی تو رمان خودکشی کرد اون بچه بیشتر از ده تا بیماری روانی گرفت تو اجتماع به مشکل بر خورد تو عشق به مشکل بر خورد حتی با اینکه همه دوسش داشتن و پدرشم بهش توجه میکرد اما اون همیشه خودکشی مامانش یادش میومد و از مامانش متنفر میشد و بیشتر وسوسه میشد که خودش هم خودکشی کنه

درسته یه رمان بود اما فرضیه های اون نویسنده واقعا ترسناک بود و حتی اگه ذره ای هم تو روحیه بچه ت تاثیر بزاره واقعا وحشتناک تره 

یه هدفی دارم که باید بهش برسم یه جورایی دلیل زندگیمه .  عشق و عاشقی و اینا نیست اصلا تو این فازا نیستم . خدایا خودت یه کاری کن بتونم به هدفم برسم .   من فقط به خودت اعتماد دارم و میدونم تنهام نمیزاری .    درسته سنم کمه اما درک و شعورم بالاست .   آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ عنوان تحت هیچ شرایط .  اسم کاربری ها یادم نمیمونه .  
این کارایی که تو میگی رو من کردم. ولی باز میرسم به تنهایی و ...خودم که اخرش میرسم به فکر مرگ.

میدونم عزیزم ولی اصل مطلب اینه که آخه ته اون مرگه هم رهایی و نجات نیست ...

مرگ فقط پایان این دنیاست نه پایان ما هیچی عوض نمیشه هیچی !

پس چاره ای جز سوختن و ساختن نیست

تا الان سوختی از این به بعد بساز 

این بچه کوچیکه چیزی از مردن نمیدونه

اما نبود مامانشو که حس میکنه 

یه هدفی دارم که باید بهش برسم یه جورایی دلیل زندگیمه .  عشق و عاشقی و اینا نیست اصلا تو این فازا نیستم . خدایا خودت یه کاری کن بتونم به هدفم برسم .   من فقط به خودت اعتماد دارم و میدونم تنهام نمیزاری .    درسته سنم کمه اما درک و شعورم بالاست .   آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ عنوان تحت هیچ شرایط .  اسم کاربری ها یادم نمیمونه .