قراره مستمر کشوری ازمون بگیرن هفته بعد... بعد میگن سوالات به سبک امتحان نهاییه... من مریض بودم اصلا از اول سال نتونستم درس بخونم... تا سه شنبه وقت دارم... به جز کتاب چی بخونم که نمره کامل بیارم؟ تدریس آنلاین کی به درد میخوره که ببینم؟ قشنگ درس رو توضیح داده باشه به سبک نهایی
آخرین پرنده را هم رها کردهام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
لایک نکن. لا لایک. لایک المه. dont.like به سه زبان گفتم باز میای لایک میکنی بشررر؟؟ اشتیاقی که دیدار تو دارد دل من، دل من داندو، من دانم و ،دل داندو، من💜 خاک من گل شود و، گل شکفد از گل من، تا ابد مهر تو بیرون نرود از دل من😍💜
لایک نکن. لا لایک. لایک المه. dont.like به سه زبان گفتم باز میای لایک میکنی بشررر؟؟ اشتیاقی که دیدار تو دارد دل من، دل من داندو، من دانم و ،دل داندو، من💜 خاک من گل شود و، گل شکفد از گل من، تا ابد مهر تو بیرون نرود از دل من😍💜
کتاب های خیلی سبز خوبه..فیلم های شیمی شایان نصرالهی هم خوب ...
خیلی سبز در حد کنکوره... فعلا الان نمیتونم کنکوری بخونم... این امتحان ریاضی و زبان که این وره عیده رو بدم، بقیه امتحانا میوفته آخر فروردین... تا اون موقع کل ۱۲ رو کنکوری و نهایی میخونم به هر بدبختی شده
آخرین پرنده را هم رها کردهام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊