2777
2789
عنوان

برای امتحان نهایی چی بخونم ۲۰ شم؟

7364 بازدید | 21 پست

قراره مستمر کشوری ازمون بگیرن هفته بعد... بعد میگن سوالات به سبک امتحان نهاییه... من مریض بودم اصلا از اول سال نتونستم درس بخونم... تا سه شنبه وقت دارم... به جز کتاب چی بخونم که نمره کامل بیارم؟ تدریس آنلاین کی به درد میخوره که ببینم؟ قشنگ درس رو توضیح داده باشه به سبک نهایی

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتاب..فقط..همش از کتاب بود..انسانی بودم من..همشاااا..ریاضی هم حتی..آب خوردن بود اگه قشنگ حفظ میکردی کتابو

از زیرو رو شدن زندگیتون‌نترسید...شاید زیرش ته دیگ سیب زمینی باشه خب                      مدافع برابری جنسیتی😌 #از_خودمون_شروع_کنیم

زمان ما جزوه بنی هاشم داشتیم عالی بود برا امتحانای سراسری 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

خداروشکر این دوران گندم تموم شد

لایک نکن.      لا لایک.       لایک المه.     dont.like     به سه زبان گفتم باز میای لایک میکنی بشررر؟؟                                                                                           اشتیاقی که دیدار تو دارد دل من،  دل من داندو، من دانم و ،دل داندو، من💜                                            خاک من گل شود و، گل شکفد از گل من، تا ابد مهر تو بیرون نرود از دل من😍💜
کتاب..فقط..همش از کتاب بود..انسانی بودم من..همشاااا..ریاضی هم حتی..آب خوردن بود اگه قشنگ حفظ میکردی ...

عه

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
تجربی

اوه تسلیت😅

لایک نکن.      لا لایک.       لایک المه.     dont.like     به سه زبان گفتم باز میای لایک میکنی بشررر؟؟                                                                                           اشتیاقی که دیدار تو دارد دل من،  دل من داندو، من دانم و ،دل داندو، من💜                                            خاک من گل شود و، گل شکفد از گل من، تا ابد مهر تو بیرون نرود از دل من😍💜
خداروشکر این دوران گندم تموم شد

خوش بحالت😅

سلام رفقا میشه واسه اینکه آبروم نره صلوات بفرستید و یدونه ام واس سلامتی خانواده ام 💖💖     اگه فرستادید لایک کنید منم واس تون صلوات بفرستم
کتاب  های  خیلی سبز  خوبه..فیلم های شیمی  شایان  نصرالهی  هم  خوب ...

خیلی سبز در حد کنکوره... فعلا الان نمیتونم کنکوری بخونم... این امتحان ریاضی و زبان که این وره عیده رو بدم، بقیه امتحانا میوفته آخر فروردین... تا اون موقع کل ۱۲ رو کنکوری و نهایی میخونم به هر بدبختی شده

زمان ما جزوه بنی هاشم داشتیم عالی بود برا امتحانای سراسری 

ای بابا☹ نمیدونم جزوه کی خوبه واسه این دوران