2821
2789
عنوان

افسردگی

82 بازدید | 11 پست

سلام دوستان،خواهش میکنم اگر کسی داروی ضد افسردگی مصرف میکنه بیاد

خواهش میکنم کمکم کنید من سرترالین ۵۰میخورم میل جنسیم صفر شده،دست و‌پام و سرم درد میگیره،تورو خدا اگه تجربه ایی دارید بهم بگید،دکتر رفتم اما انگار هیچی حالیش نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی بهتر نشدید؟

اضطرابم بهتر شد یکم منظورم اینه نه سرم درد کرد نه جاییم ازدواجم نکردم میل جنسیمو نمیدونم به خاطر همین 

خدایا ‌‌. من در کلبه فقیرانه خود؛🏠 چیزی دارم ؛ که تو در عرش کبیرایت نداری🌾منچون تویی دارم!📿 و تو چون خودی نداری!:)🌼
معمولا اولش ساید افکت داره در کل بهتره افسردگی با روانکاوی درمان شه ولی طبق تجربه من این علائم ساید ...

علایمش غیر قابل تحمل شده برام،بدون دارو خیلی تلاش کردم اما هیچ انگیزه ایی ندارم 

یه عالمه ویزیت دکتر های متخصص طب سنتی کردم و فلان هیچی به هیچی،گفتن سودا داری در صورتی که طبعم گرمه

قرصتون برای کدوم شرکت بود؟

از همین قرصی که گفتین بود قرص خیلی معروف و خوبیه

خدایا ‌‌. من در کلبه فقیرانه خود؛🏠 چیزی دارم ؛ که تو در عرش کبیرایت نداری🌾منچون تویی دارم!📿 و تو چون خودی نداری!:)🌼