2777
2789

به شانسه

من هیچ تلاشی نکردم اصلا بخش ریاضی و علوم تجربی هم جواب ندادم قبول شدم

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به شانسه من هیچ تلاشی نکردم اصلا بخش ریاضی و علوم تجربی هم جواب ندادم قبول شدم

وایییی چجوری آخه؟! بعضی ها دیدم اینجوری گفتن. سال چند شما آزمون دادی؟ درس ها رو اصولی و کامل بلد بودی آره؟؟؟؟؟؟ 

وایییی چجوری آخه؟! بعضی ها دیدم اینجوری گفتن. سال چند شما آزمون دادی؟ درس ها رو اصولی و کامل بلد بود ...

میگم اصلا جواب ندادم خیلی چیزا رو

چهار پنج سال پیش

خب بستگی به سطح رقابت داره.وقتی همه داغون باشن مسلما اونی که کمتر داغونه انتخاب میشه

البته من استعداد تحلیلی رو‌ همه رو زدم درستم زدم

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

حتما موفق میشی عزیزم✨ بله

ممنون :))) 

بخدا تمام فکرم شده این نمونه دولتی قبلا حتی نمیخواستم شرکت کنم خیلی دوست دارم 

همه بچه ها اونجا نمره هاشون بالای 18 هست یا نه

فقط روی کتاب های مدرسه مسلط بودم حتی مرور هم نکردم 

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻

ترازم ۷۹۰۰ بهترین تو منطقمون شدم 

یه چی خواهرانه بهت بگم 

اگه قبول نشدی هیچی از دست ندادی اگه دختر درسخونی هستی نمونه دولتی هیچ فرقی با مدارس عادی ندارع 

من از دهم دارم با معلمای آلا پیش میرم که خیلی خوبن

عرزشی نیاد تو تاپیکام حوصله ندارم / یه آدم مودی ک هر لحظه نظرش عوض میشه از رو تاپیکم جاج نکن/ طرفدار ابدی شادمهرم/همینه ک هست در ضمن ک خ پ ت🙂
به شانسه من هیچ تلاشی نکردم اصلا بخش ریاضی و علوم تجربی هم جواب ندادم قبول شدم

فکر میکردم فقط من اینجوری قبول شدم😂

میشه بخندی؟!                             کاش از سمت خدا معجزه نازل بشود                                                                      تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود:)🌻 دَر دورتَرین فواصِل هَستی، نَزدیکتریٓن مخاطبِ من باش♡