hoonazzz مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 2115 عنوان نمونه دولتی 469 بازدید | 57 پست برای آزمون نمونه دولتی چیکار کردین قبول شدین درصد هاتون چند بود آزمونش آسون بود؟ و همههه چی رو راجبش بهم بگین میخوام قبول بشم 😢❤️ 1400/12/16 | 09:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bellatrixlestrng عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 38817 به شانسهمن هیچ تلاشی نکردم اصلا بخش ریاضی و علوم تجربی هم جواب ندادم قبول شدم ❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌
ماه_مغرور عضویت: 1400/11/25 تعداد پست: 194 بستگی به سطح رقابت داخل شهرتون داره اما قطعا تلاش و تسلط خیلی مهم هست و تکنیک های تست زنی و روز آزمون من آن ماه مغرورم که هیچ پلنگی را یارای رسیدنم نیست...
hoonazzz مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 2115 به شانسه من هیچ تلاشی نکردم اصلا بخش ریاضی و علوم تجربی هم جواب ندادم قبول شدم وایییی چجوری آخه؟! بعضی ها دیدم اینجوری گفتن. سال چند شما آزمون دادی؟ درس ها رو اصولی و کامل بلد بودی آره؟؟؟؟؟؟
hoonazzz مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 2115 بستگی به سطح رقابت داخل شهرتون داره اما قطعا تلاش و تسلط خیلی مهم هست و تکنیک های تست زنی و روز آزمو ... اره من کار میکنم دعا کنین قبول شم شما قبول شدین؟
bellatrixlestrng عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 38817 وایییی چجوری آخه؟! بعضی ها دیدم اینجوری گفتن. سال چند شما آزمون دادی؟ درس ها رو اصولی و کامل بلد بود ... میگم اصلا جواب ندادم خیلی چیزا روچهار پنج سال پیشخب بستگی به سطح رقابت داره.وقتی همه داغون باشن مسلما اونی که کمتر داغونه انتخاب میشهالبته من استعداد تحلیلی رو همه رو زدم درستم زدم ❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌
ماه_مغرور عضویت: 1400/11/25 تعداد پست: 194 اره من کار میکنم دعا کنین قبول شم شما قبول شدین؟ حتما موفق میشی عزیزم✨بله من آن ماه مغرورم که هیچ پلنگی را یارای رسیدنم نیست...
hoonazzz مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 2115 حتما موفق میشی عزیزم✨ بله ممنون :))) بخدا تمام فکرم شده این نمونه دولتی قبلا حتی نمیخواستم شرکت کنم خیلی دوست دارم همه بچه ها اونجا نمره هاشون بالای 18 هست یا نه
ماه_مغرور عضویت: 1400/11/25 تعداد پست: 194 موفق باشی عزیزم من هر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم💞آره اینجا همه معمولا درس هاشون خیلی خوب هست من آن ماه مغرورم که هیچ پلنگی را یارای رسیدنم نیست...
mbiwzz عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 7886 فقط روی کتاب های مدرسه مسلط بودم حتی مرور هم نکردم میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
emerald20 عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 8940 اصن نگرانش نباش درصد بالا نمیخوادیادم نمیاد درصدامو ولی پایین بودن
setayesh_khooooob عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 1056 ترازم ۷۹۰۰ بهترین تو منطقمون شدم یه چی خواهرانه بهت بگم اگه قبول نشدی هیچی از دست ندادی اگه دختر درسخونی هستی نمونه دولتی هیچ فرقی با مدارس عادی ندارع من از دهم دارم با معلمای آلا پیش میرم که خیلی خوبن عرزشی نیاد تو تاپیکام حوصله ندارم / یه آدم مودی ک هر لحظه نظرش عوض میشه از رو تاپیکم جاج نکن/ طرفدار ابدی شادمهرم/همینه ک هست در ضمن ک خ پ ت🙂
fatemeh_1384 عضویت: 1400/10/25 تعداد پست: 2534 به شانسه من هیچ تلاشی نکردم اصلا بخش ریاضی و علوم تجربی هم جواب ندادم قبول شدم فکر میکردم فقط من اینجوری قبول شدم😂 میشه بخندی؟! کاش از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود:)🌻 دَر دورتَرین فواصِل هَستی، نَزدیکتریٓن مخاطبِ من باش♡
_queen_of_queens عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 2171 من قبول شدمو اینکه تلاش کردم براش.درسای معلما رو خوب بخون.. و اخر سال از کتاب ۳۱ استان تست بزن جمعش کن.کدوم شهری؟
hoonazzz مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 2115 فقط روی کتاب های مدرسه مسلط بودم حتی مرور هم نکردم وای چه خوب... تو سال چند امتحان دادی درصد هات چطور بود