وای چه خوب... تو سال چند امتحان دادی درصد هات چطور بود
سال ۹۹ تازه کرونا اومده بود اون قسمت گه کرونا اومده بود تو امتحانا اختیاری بود اما توی نمونه اومده بود و من نزدم حتی اون قسمت رو
ببین برای نمونه فقط به کتاب مسلط کامل باش و توی آزمون فقط فقط اونایی که مطمئنی ۱۰۰ درصد رو جواب بده من از صدتا شاید ۲۰ تا زده بودم ریاضی قبول شدم الان که کرونا اومده شانس زیاده درس نمیخونن بچها
میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
نه اون برای راهنمایی بود نهم به دهم هست سما قبول شدین؟ هر چی میدونین راجبش بهم بگین
بله قبول شدم ششم خیلی خونده بودم و جز نفرات اول بودم و نهمم تست کار کردم کتاب ۳۱ استان حل کردم آزمونش با تیزهوشان یکی بود نتونستم تیزهوشان قبول شم ولی نمونه قبول شدم
بله قبول شدم ششم خیلی خونده بودم و جز نفرات اول بودم و نهمم تست کار کردم کتاب ۳۱ استان حل کردم آزمون ...
آها 32 استان سوال هاش از خود آزمون های نمونه دولتی سخت تره. من از اسفند 32 استان کار کردم فعلا تغییری ایجاد نشده درصد هام خوب نیستن اصلا اما ادامه میدم و درس هامو خوب میخونم ممنونم شما هر روز چقدر تست میزنید
4 تا حرف قلبمه سلمبه میزنن میگن سطح بالا درس میدیم ولی در حقیقت به اینکه دانش اموز یاد گرفته یا نه توجه ندارن
تنها هدفشون تموم کردن کتابه یاد گرفتن مهم نیس
اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬 هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉 با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂