2777
2789
عنوان

نمونه دولتی

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 57 پست
چرا ترس!! کسی که تلاش بکنه چرا نتیجه نگیره؟ بعدشم نصف اونایی که شرکت میکنن هیچی بلد نیستن و نصف با ...

ممنونننننن آره حتما کلی کار میکنم و نا امید نمیشم شما چقدر خوبین :) ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چه خوب... تو سال چند امتحان دادی  درصد هات چطور بود

سال ۹۹ تازه کرونا اومده بود اون قسمت گه کرونا اومده بود تو امتحانا اختیاری بود اما توی نمونه اومده بود و من نزدم حتی اون قسمت رو

ببین برای نمونه فقط به کتاب مسلط کامل باش و توی آزمون فقط فقط اونایی که مطمئنی ۱۰۰ درصد رو جواب بده من از صدتا شاید ۲۰ تا زده بودم ریاضی قبول شدم الان که کرونا اومده شانس زیاده درس نمیخونن بچها

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
نه اون برای راهنمایی بود نهم به دهم هست  سما قبول شدین؟ هر چی میدونین راجبش بهم بگین

بله قبول شدم ششم خیلی خونده بودم و جز نفرات اول بودم و نهمم تست کار کردم کتاب ۳۱ استان حل کردم آزمونش با تیزهوشان یکی بود نتونستم تیزهوشان قبول شم ولی نمونه قبول شدم

بله قبول شدم ششم خیلی خونده بودم و جز نفرات اول بودم و نهمم تست کار کردم کتاب ۳۱ استان حل کردم آزمون ...

آها 32 استان سوال هاش از خود آزمون های نمونه دولتی سخت تره. من از اسفند 32 استان کار کردم فعلا تغییری ایجاد نشده درصد هام خوب نیستن اصلا اما ادامه میدم و درس هامو خوب میخونم ممنونم شما هر روز چقدر تست می‌زنید 

آها 32 استان سوال هاش از خود آزمون های نمونه دولتی سخت تره. من از اسفند 32 استان کار کردم فعلا تغییر ...

تو نهم زیاد نبود نهایت روزی ۵۰ تا ۱۰۰ تا نا امید نشو چون کرونا هست خیلیا نمیخونن بخون ازشون جلو بزنی

وای شما چه شهری بودین؟ چرا پشیمونی؟! 

تهران

خیلی خیلی کم کارن نسبت به.شهریه 

فقط بلذن امتحان بگیرن 

4 تا حرف قلبمه سلمبه میزنن میگن سطح بالا درس میدیم ولی در حقیقت به اینکه دانش اموز یاد گرفته یا نه توجه ندارن

تنها هدفشون تموم کردن کتابه یاد گرفتن مهم نیس

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
تهران خیلی خیلی کم کارن نسبت به.شهریه  فقط بلذن امتحان بگیرن  4 تا حرف قلبمه سلمبه میزن ...

بعد واسه تهران که شهر بزرگی هست قبول شدنش باید سخت باشه که. تمام کتاب رو اصولی بلد بودی؟ درصد هات چقدر بود 

موفق باشی عزیزم من هر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم💞 آره اینجا همه معمولا درس هاشون خیلی خوب هست

ممنونننن شما روزی چقدر تست کار میکردین 

من 32 استان دارم. از اسفند شروع کردم درصد هام خوب نیستن 

32 استان دارم آره هر درس که الان درس دادیم هم تست میزنم اما چون از اسفند شروع کردم با کلی مشکلی که پ ...

برگامممممم

منم بوشهر هستم 

میخوام آزمون بدم 

تو رو خدا راهنماییم کن چیکار کنم؟😭😂

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792