2777
2789
عنوان

نمونه دولتی

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 57 پست
کدوم رشته؟ چ سالی؟

انسانی دو سال پیش

میشه بخندی؟!                             کاش از سمت خدا معجزه نازل بشود                                                                      تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود:)🌻 دَر دورتَرین فواصِل هَستی، نَزدیکتریٓن مخاطبِ من باش♡

اگه شهرتون کوچیکه ریاضی بزن قبول شو بعد تغییر رشته بده تجربی بخون تو نمونه دوستام اینجوری کردن  فتن نمونه البته من تجربی نمونه قبول شدن ریاضی علومم ۱۰۰ رودن بقیش در حد ۶۰ ۷۰

بخند، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه ⚠️♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم بستگی داره این دو سال مجازی شده بعضیا کم میخونن. ولی باید تلاش کنی شاید اونا توی شهر کم جمعیت ...

ارررره حتما کار میکنم کلی فقط خیلی می‌ترسیدم و گریه کردم دیروز الان هم تست کار میکنم 💕

هیچی نخوندم 

بعد امتحان ترم کلا کتاب رو بستم

الکی ازمون دادم قبول شدم

ولی الان پشیمونم

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
32 استان دارم آره هر درس که الان درس دادیم هم تست میزنم اما چون از اسفند شروع کردم با کلی مشکلی که پ ...

من اصلا نخوندما آزمون ما بیست تیر بود 

من س تیر تازه شروع کردم ب مرور دریای مدرسه😂😂 

اگه از الان بخونی صد درصد قبولی شک نکن

عرزشی نیاد تو تاپیکام حوصله ندارم / یه آدم مودی ک هر لحظه نظرش عوض میشه از رو تاپیکم جاج نکن/ طرفدار ابدی شادمهرم/همینه ک هست در ضمن ک خ پ ت🙂
ارررره حتما کار میکنم کلی فقط خیلی می‌ترسیدم و گریه کردم دیروز الان هم تست کار میکنم 💕

چرا ترس!!

کسی که تلاش بکنه چرا نتیجه نگیره؟

بعدشم نصف اونایی که شرکت میکنن هیچی بلد نیستن و نصف باقی مونده خوندن و تو باید خودتو با اونا بسنجی.. خوبه پس.. فقط اخر که کتابا تموم شد هر روز ۱ ازمون جامع بزن و تحلیل کن و درسامرور کن.. به راحتی قبول میشی☆

اگه شهرتون کوچیکه ریاضی بزن قبول شو بعد تغییر رشته بده تجربی بخون تو نمونه دوستام اینجوری کردن   ...

اوووه شما چقدر تست کار میکردی؟ روزی چند تا؟ و از کی شروع کردی 

اره منم میرم تجربی باشه 💙

موفق باشی گلم

اول از طرف بپرس چ رشته ای هستن

بعد بسنج.. انسانی و ریاضی نمیگم خیلی بده نه.. ولی رقابت توش کمتر و با تلاش راحت قبول میشی چه بسا دیدیم کسی نخونده قبول شده.. تجربی یکم سخت تره ولی نشدنی نیست..

من اصلا نخوندما آزمون ما بیست تیر بود  من س تیر تازه شروع کردم ب مرور دریای مدرسه😂😂  ا ...

😻😻😻 مرسی ایشالله تازه یه چیز دیگه هست بخاطر مجازی بعضی بچه ها نخوندن خوب

تجربی میرم آره تست الان هم میزنم چشم ممنون 

داداش من خیلی تست زد خیلییییی و رتبه اول شد .

در کل تمام تمرکزت برای کنکور باشه از تابستونی هم کلاس ها رو شرکت کن 

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚

به راحتی قبول میشی گریه چرا

اصن اونطوری که فک میکنی نیست 

من با اینکه نخوندم قبول شدم

درسته رتبه گندی اوردم ولی قبول شدم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792