2777
2789
عنوان

چرا بیدارین؟؟؟؟ 😑🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 50 پست
چه بیمارستان خوفناکی قلبم ریخت😓 خسته نباشی 🌹

خخخخخخخخ همه جا خاموشه همه خوابن😁🙁 ممنون گلم

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرمانشاه  کاش من الان خونه بودم میخابیدم

سلام یادم رفت😂سلام

چقدر خلوته واسه اون پرسیدم 

خدا وقت 

فردا میخوابی بجاش 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

من خشکی بینی دارم البته دکتر گوش و حلق و بینی رفتم قطره داده گف برا الرژی و خشکی هواس 

وقتی خشک میشه حس میکنم داخل بینی قرمز و پوست پوست شده ترک میخوره و دستمال کاغذی کنم داخل بینی یکم خون میاد ولی خداروشکر خون سرازیر نمیشه 

توروخدا اگه میدونی بگو چیکار کنم بینیم خشک نشه؟

راه حل دیه ای میدونید ؟

سلام یادم رفت😂سلام چقدر خلوته واسه اون پرسیدم  خدا وقت  فردا میخوابی بجاش

سلام 😂 

فردا اگه بتونم برم خرید 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
عه واقعا خسته نباشید شبت تون بخیر  چه ارامشی داره اونجا چه باحاله 😅😅

ارامشش کو دقیقا 😑😂 ولی بی شوخی اره ارامش خوبی داره

ارامشش کو دقیقا 😑😂 ولی بی شوخی اره ارامش خوبی داره

الان اگه بیمارستان تهران بودی وقت تاپیک نداشتی قدرشو بدون😂😂😂😂

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
من خشکی بینی دارم البته دکتر گوش و حلق و بینی رفتم قطره داده گف برا الرژی و خشکی هواس  و ...

ببین داداش منم دقیقا همین بود دکتر گفت شبا داخل بینیت رو با پماد ویتامین آ د چرب کن چند شب چرب کرد دیگه الان چندساله اصلا مشکلی نداره

الان اگه بیمارستان تهران بودی وقت تاپیک نداشتی قدرشو بدون😂😂😂😂

نه بابا اینجا سی تا مریضه با دوتا پرستار واقعا سخته واقعا