هانا6976 مدیر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 5408 عنوان چرا بیدارین؟؟؟؟ 😑🙁 | مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 50 پست سلام خوبین شبتون بخیرمن که بیمارستان شیفتم 😑 من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿 1400/12/16 | 03:03 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حمتا۷۲ عضویت: 1400/11/18 تعداد پست: 2100 اخه هر جا رو تمیز میکنم پسرم کثیف میکنه نمیتونم بیخیال بشینم وای سه ساله اوضاع همینه فقط شبا تمیز می ... خودتو زیاد درگیر تمیزی نکن باباهر کار بکنی مثل روز اولش نمیمونه که شمام نباید هر روز تمیزش کنی باید ریلکس باشی به رو خودت نیاریبچه ست دیگه همه بچه ها این شکلی ان باور کن
gggggjigjm عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 52850 ببین داداش منم دقیقا همین بود دکتر گفت شبا داخل بینیت رو با پماد ویتامین آ د چرب کن چند شب چرب کرد د ... چ خوب خداروشکرداداشتون هم خون میومد از بینی ؟ همین علایم رو داشت؟دکتر به من اسپری بینی داد وقتی میزنم خوبه ولی یه مدت نمیزنم باز خشک میشه پماد ننوشت 😕
مامانریحان عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 1403 خودتو زیاد درگیر تمیزی نکن بابا هر کار بکنی مثل روز اولش نمیمونه که شمام نباید هر روز تمیزش کنی بای ... میدونم هی میگم بچست ولی نمیتونم تحمل کنم
حمتا۷۲ عضویت: 1400/11/18 تعداد پست: 2100 میدونم هی میگم بچست ولی نمیتونم تحمل کنم باید فقط بی خیال بشی و بهش توجه نکنی اگه توجه کنی انگیزه میشع که دارید تشویقش می کنید و اون تصوری از اینکه کارش درست نیست نداره فکر نیکنه کار درستیه و شنا که میگید اینکارو نکن فکر میکنه دارید تشویقش می کنید ادامه بدهباید اصن توحه نکرد
هانا6976 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 5408 چ خوب خداروشکر داداشتون هم خون میومد از بینی ؟ همین علایم رو داشت؟ دکتر به من اسپری بینی&n ... اره عزیزم هرشب خون دماغ میشد من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
gggggjigjm عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 52850 اره عزیزم هرشب خون دماغ میشد گلم یه سوال ممنون میشم راهنمایی کنی❤️ بخور هم خوبه برا خشکی بینی؟؟با روغن زیتون هم میتونم داخل بینی رو چرب کنم ؟؟