2777
2789
عنوان

چرا بیدارین؟؟؟؟ 😑🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 50 پست

من الان اومدم لالا... شما سنگر سلامت رو حفظ کن منم تا الان تو سنگر علم مشغول بودم. دیگه نمی‌کشم 😁

خدا قوت... یه قهوه بزن 😍😍به به.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
من اشپزی کردن واسه مهمونو دوست دارم از تمیزکاری بدم میاد همه جا رو مرض دلرم باید برق بندازم بعد اینک ...

نه میدونی بد موقعس 

فکر کن خونه تکونی تموم شده فکرت مشغول خرید و تعطیلات و ایناس حالا مهمون بیاد 

همون عید دعوت میکردی

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر کنید که شاغلید  مهم اینه که دارید به مردم خدمت می کنید خدا خیرتون بده اگه کاری جی ...

ممنون عزیزم توکل به خدا 

پرستاری برای خانم واقعا شغل سختی هست جدا از شاغل بودن و درامدش

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
چقدرم عالی  خرید بهتره تا خواب  بوخودا

ارهههههه منم عاشق خریدم 😍 فردا اگه بتونم برم خرید اگه بدنم بمشه

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
نمیدونم خیلی باحال بود عکسش شما اینطوری فکر کن بذار سخت نباشه برات  😁😁

باشه چشم 

نه واقعا یه سکوت و ارامشی داره جدا از شوخی 

نه بابا اینجا سی تا مریضه با دوتا پرستار واقعا سخته واقعا

اتفاقا نیرو اینجا هم کمه 

انگار نیرو پرستار و دکتر کم شده کلا 

اره ولی چه میشه کرد بازم خداروشکر 

بله دقیقا خداروشکر

نه میدونی بد موقعس  فکر کن خونه تکونی تموم شده فکرت مشغول خرید و تعطیلات و ایناس حالا مهمون بی ...

خونه تکونی من هیچ وقت تموم نمیشه😥😥😥😥الان سه ماهه همینجور مشغول تمیز کردنم وسواس دارم پوست دستم داغونه

خونه تکونی من هیچ وقت تموم نمیشه😥😥😥😥الان سه ماهه همینجور مشغول تمیز کردنم وسواس دارم پوست دستم د ...

ای بابا

خودتو اذیت نکن اتقدر

من مطمعنم خونه ات الان برق میزنه دیگه تمیزش نکن

اذیت میشی اینطوری مشاوری چیزی نرفتی منم این شکلی لودم انقدر دستامو میشستم کلا خیلی پوستم بد شده بود ولی نمیدونه چطوری خوب شدم باید اراده کنی خوب میشی

اتفاقا نیرو اینجا هم کمه  انگار نیرو پرستار و دکتر کم شده کلا

اره همه دارن مهاجرت میکنن😑🙁

خونه تکونی من هیچ وقت تموم نمیشه😥😥😥😥الان سه ماهه همینجور مشغول تمیز کردنم وسواس دارم پوست دستم د ...

😂😂😂😂آخی درک میکنم

ای بابا خودتو اذیت نکن اتقدر من مطمعنم خونه ات الان برق میزنه دیگه تمیزش نکن اذیت میشی اینطوری مش ...

اخه هر جا رو تمیز میکنم پسرم کثیف میکنه نمیتونم بیخیال بشینم وای سه ساله اوضاع همینه فقط شبا تمیز میمونه تا صبح