هانا6976 مدیر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 5408 عنوان چرا بیدارین؟؟؟؟ 😑🙁 | مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 50 پست سلام خوبین شبتون بخیرمن که بیمارستان شیفتم 😑 من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿 1400/12/16 | 03:03 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tarane_bahari عضویت: 1400/08/20 تعداد پست: 5941 من الان اومدم لالا... شما سنگر سلامت رو حفظ کن منم تا الان تو سنگر علم مشغول بودم. دیگه نمیکشم 😁خدا قوت... یه قهوه بزن 😍😍به به. امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
همابابا عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 20116 من اشپزی کردن واسه مهمونو دوست دارم از تمیزکاری بدم میاد همه جا رو مرض دلرم باید برق بندازم بعد اینک ... نه میدونی بد موقعس فکر کن خونه تکونی تموم شده فکرت مشغول خرید و تعطیلات و ایناس حالا مهمون بیاد همون عید دعوت میکردی کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
هانا6976 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 5408 خداروشکر کنید که شاغلید مهم اینه که دارید به مردم خدمت می کنید خدا خیرتون بده اگه کاری جی ... ممنون عزیزم توکل به خدا پرستاری برای خانم واقعا شغل سختی هست جدا از شاغل بودن و درامدش من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
حمتا۷۲ عضویت: 1400/11/18 تعداد پست: 2100 ارامشش کو دقیقا 😑😂 ولی بی شوخی اره ارامش خوبی داره نمیدونم خیلی باحال بود عکسششما اینطوری فکر کن بذار سخت نباشه برات 😁😁
هانا6976 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 5408 چقدرم عالی خرید بهتره تا خواب بوخودا ارهههههه منم عاشق خریدم 😍 فردا اگه بتونم برم خرید اگه بدنم بمشه من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
حمتا۷۲ عضویت: 1400/11/18 تعداد پست: 2100 ممنون عزیزم توکل به خدا پرستاری برای خانم واقعا شغل سختی هست جدا از شاغل بودن و درامدش اره ولی چه میشه کردبازم خداروشکر
هانا6976 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 5408 نمیدونم خیلی باحال بود عکسش شما اینطوری فکر کن بذار سخت نباشه برات 😁😁 باشه چشم نه واقعا یه سکوت و ارامشی داره جدا از شوخی من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
همابابا عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 20116 نه بابا اینجا سی تا مریضه با دوتا پرستار واقعا سخته واقعا اتفاقا نیرو اینجا هم کمه انگار نیرو پرستار و دکتر کم شده کلا کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
هانا6976 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 5408 اره ولی چه میشه کرد بازم خداروشکر بله دقیقا خداروشکر من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
مامانریحان عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 1403 نه میدونی بد موقعس فکر کن خونه تکونی تموم شده فکرت مشغول خرید و تعطیلات و ایناس حالا مهمون بی ... خونه تکونی من هیچ وقت تموم نمیشه😥😥😥😥الان سه ماهه همینجور مشغول تمیز کردنم وسواس دارم پوست دستم داغونه
حمتا۷۲ عضویت: 1400/11/18 تعداد پست: 2100 خونه تکونی من هیچ وقت تموم نمیشه😥😥😥😥الان سه ماهه همینجور مشغول تمیز کردنم وسواس دارم پوست دستم د ... ای باباخودتو اذیت نکن اتقدرمن مطمعنم خونه ات الان برق میزنه دیگه تمیزش نکناذیت میشی اینطوری مشاوری چیزی نرفتی منم این شکلی لودم انقدر دستامو میشستم کلا خیلی پوستم بد شده بود ولی نمیدونه چطوری خوب شدم باید اراده کنی خوب میشی
هانا6976 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 5408 اتفاقا نیرو اینجا هم کمه انگار نیرو پرستار و دکتر کم شده کلا اره همه دارن مهاجرت میکنن😑🙁 من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
همابابا عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 20116 خونه تکونی من هیچ وقت تموم نمیشه😥😥😥😥الان سه ماهه همینجور مشغول تمیز کردنم وسواس دارم پوست دستم د ... 😂😂😂😂آخی درک میکنم کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
مامانریحان عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 1403 ای بابا خودتو اذیت نکن اتقدر من مطمعنم خونه ات الان برق میزنه دیگه تمیزش نکن اذیت میشی اینطوری مش ... اخه هر جا رو تمیز میکنم پسرم کثیف میکنه نمیتونم بیخیال بشینم وای سه ساله اوضاع همینه فقط شبا تمیز میمونه تا صبح