2777
2789
عنوان

نوزادم...کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا اگه سشوار داری روشن کن الان آروم میشه 

روشن کردم فایده نداره

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

ی برنامه هست از گوگل پلی دانلود کن توش صدای سشوار و جاروبرقی هست ینی ابه رو اتیشه. ساکت میشه. منم این روزا رو گذروندم. اسم برنامشو یادم نیس بزن. بزن صدا برای خواب نوزاد

ماهمیشه مجبور نیستیم با همدیگه موافق باشیم، اما مهم اینه که یاد بگیریم به هم احترام بذاریم..

شاید به پروتئین گاو حساسیت داره اگ شیر و ماست میخوری فعلا نخور شاید بهتر شه

خدایا حاجت دل همه رو برآورده به خیر کن ب حق حضرت زینب(س)💞خدایا شکرت💞اگ تونستی ی صلوات برا من و زینب کوچولوم بفرستید ممنونم🤲🦋برای تو راهیم تونستی ی صلوات بفرست دمت گرم
مطمینی دلشه ؟ گوشش درد نداره ؟

نمیدونم چون نمیتونه بخوره دوتا مک میزنه و جیغ میزنه

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
توی بازارم هست بزن کمک خواب نوزاد 

اره دارم

اره ما میدیدم خوبه برا باد شکم

نده  این چیزها رو  ببرش دکتر براش شربت میده 

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
شاید به پروتئین گاو حساسیت داره اگ شیر و ماست میخوری فعلا نخور شاید بهتر شه

اره دیگ نمیخورم ببینم چی میشه

نبات داغ دکتر دختر منم گف ک بدم چون نفخ داش 

دارو هم بده ، هل و اینارو نمیدونم من نشنیدم 

پشت گوشاش هم وازلین یا هر روغنی داری بزن 

خودتم غذا های نفخ دار نخور ترشی سیر پیاز سبزی کره اینا نخور اروغشم حتما بگیر بالا نگه دار بزن پشتش اگه زده باز هم بگیر ممکنه باز آروغ داشته باشه

الیسا قشنگم همه زندگیمه😍🤤
نده  این چیزها رو  ببرش دکتر براش شربت میده

بردم کولیکیز داد دوتا بچه های قبلیمم همین بودم یه سره جیغ