2777
2789
عنوان

نوزادم...کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 83 پست
نمیرسم بخوابم همه بچهام اینجوری ان شب ساعت 1 یا 12 شروع میکنن تا فردا صبح

همزمان با اونها بخواب

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
اسی ضرر نداره اون همه چیز دادی بهش دست چپتو روی سینه اش بزار و رو کن به زمین و دست راستتو زیر باسن ...

میکنم فایده نداره

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آویشن اصلا نخور برا بچه ظرر داره و تند و گرمه بعدش یه گوش پاک کن بردار بذار داخل گوشت بعد بذار داخل ...

شکمش کار میکنه مشکلی نداره فقط باد داره

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
بردم کولیکیز داد دوتا بچه های قبلیمم همین بودم یه سره جیغ 

شما که دیگه تجربه دارید همون سشوار روشن کن ببین آروم نمیشه

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
نمیرسم بخوابم همه بچهام اینجوری ان شب ساعت 1 یا 12 شروع میکنن تا فردا صبح

عادت میکنی عزیزم چهل روزش که بشه بهتر میشه بعد چهار ماه خیلی بهتر میشه بعد شش ماهم که دیگه دل درد نداره

من این دوره رو تا ۶ ماه گذروندم هیچ دکتری نبود نبرم پسرم کولیکی داشت نه روز می خوابید نه شب فقط باصد ...

صدا میزارم براش اصلا ساکت نمیشه ک گوش بده اره میدونم بچهای منم ن روز ساکتن ن شب

شکمش رو آروم ماساژ بده

به بچه ی یک ماهه این همه چیز دادی؟خب معدشو داغون میکنی که شاید جای دیگش درد میکنه یکم بدنشو ماساژ ...

ماساژ میدم از هر کدوم نیم سی سی میدم یا کمتر

پاهاشو بالا نگه دار پوشکشو باز کن اروم با دو تا انگشت ضربه بزن رو شکمش 

اینکارو کردم

کولیک داره ؟ اگه کولیک داره با ماشین سواری یا صداهای بم کمی اروم میشه  پسر من که افتضاح ...

اره فک کنم کولیک داره الان گذاشتمش رو پام خوابید

شکمش کار میکنه مشکلی نداره فقط باد داره

خب پس پاهاشو بالا نگه دار و پوشکشو باز کن اروم ضربه بزن تو هم اصلا عرق اویشن نخور خیلی بده برا بچه اصلا خوب نیس هرچیزی نخور 

خدایا خستم 

خودتونو از فردا دیگه چیزهای نفاخ نخور  همه چیزهای نفخ دار قطع کن

عزیزم چرا بجای دکتر بردن خوددرمانی می کنی؟ دختر من چهار ماهشه من بجز شربت وقطره  دکتر چیزی بهش نمی دم، تو بیمارستان هم متخصص کودک تاکید کرد خودسر چیزی به نوزاد ندید، می گفت باعث مرگ ناگهانی نوزاد میشه

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است