2777
2789
عنوان

نوزادم...کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 83 پست
اسی برادر زاده منم اینجوری بود فقط تو ماشین ساکت میشد مجبور بودیم شبا کله شهر رو بگردیم

اره مال منم اگ ببرم میخوابه ولی شرایطشو ندارم

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

شکمش خیلی صدا میده و خودشو همون موقع جمع میکنه گناه داره بچم

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این رژیمم رعایت کن با این که برا ۱۰ ساله پیشه ولی یادمه  لبنیات سبزیجات حبوبات هر میوه سبز رنگ ...

ممنونم گلم مرسیتم😍😘

لبنیات رو نمیدونستم ک نباید بخورم امروز ماست خوردم دوبار  مدفوع 3 بار فک کنم میکنه موقع جیغ ...

عزیزم ان شالله هرچی هست برطرف میشه 

همین لبنیات یه مدت طول میکشه اثرش بره 

مدفوع کشدار 

قرمزشدن وپرازجوش شدن لپ یابعضی قسمت های بدن بچه 

ازعلامت های دیگه ی حساسیت هست 

فعلایه مدت خودت هررچیزی که ازاجزای گاوهست مثلا لبنیات وگوشتش وتخم مرغ وسویانخوراینابرای حساسیت 

همین طوربادمجون وسبزی خوردن ونخود وهرچی که نفاخه نخور شایدازچیزی که میخوری وشیرش میدی بی قراره 

بازم نگران نباش گلم بزرگ میشه به سلامتی این روزا ویادت میره

عزیزم ان شالله هرچی هست برطرف میشه  همین لبنیات یه مدت طول میکشه اثرش بره  مدفوع کشدار&n ...

ممنونم گلم اره لپاش جوش ریز زیاد زدن ممنونم عزیز دلم حتما

کولیک باشه تا سه ماه در خدمتشی عزیزم منم این دوران داشتم دیگه‌افسردگی گرفته بودم خداروشکر گذشت

اره کولیک 😟   دیگ حوصله ندارم بچهام تا 6 ماهگی جیغ میزدن دیگ واقعا حوصله ندارم

دیگه مادر شدن این جیزا رو هم داره خدا بهت توان و صبر بده

اره ممنونم گلم