2777
2789
عنوان

نوزادم...کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 83 پست

یکم سر پا دورش بزنید تا خسته بشه بخوابه یه حموم هم اگه میتونی براش انجام بده تا خسته بشه بخوابه نوزاددیگه همینه عزیز مال خودم اینقدر اذیتی داشت دیگه باید صبوری کرد تا بزرگ شن یکم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غذاهای نفاخ سردی دار نخور

دمر بگیرش گهواره ای تکونش بده آرووم.

این همه چیز رو هم نده عزیزم

بضی بچه ها عرق نعنا بهشون نمیسازه و برعکس عمل میکنن

شیرتو بدوش بریز دور

ی چای نبات بخور و بعد شیرش بده

بهم بگید براتون حمد بخونم
شکمش کار میکنه یا سفته؟

کار میکنه

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

اسی ضرر نداره اون همه چیز دادی بهش

دست چپتو روی سینه اش بزار و رو کن به زمین و دست راستتو زیر باسن بزار و یواش یواش بالا پاییین کن 

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

من این دوره رو تا ۶ ماه گذروندم هیچ دکتری نبود نبرم پسرم کولیکی داشت نه روز می خوابید نه شب فقط باصدای ماشین جاروبرقی و لباسشویی و سشوار آروم میشد وای یادش بخیر چه روزهای بود الان پسرم ۱۰ سالشه خداروشکر گذشت اون روزا الکی دارو نده امتحان کن با صدا آروم میشه فکر می کنه توی شکم مادره 

بعضی بچه ها همین طور هستن شاید تا شش ماهگی جیغ بزنن و معمولا هم سر یک ساعت مشخص شروع به گریه کردن میکنن بهتره روزها بیشتر بخوابی که شبا کمتر اذیت بشی

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
کندر و هل دادی بچه يک ماهه رو

اره ما میدیدم خوبه برا باد شکم

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

کولیک داره ؟

اگه کولیک داره با ماشین سواری یا صداهای بم کمی اروم میشه 

پسر من که افتضاح بود ، در حدی که نصف شب با دوستم میبردیمش ماشین سواری بعد میدیدیم اروم نمیشه ساعت ۲ شب میبردم خونه ی خواهرم 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
بعضی بچه ها همین طور هستن شاید تا شش ماهگی جیغ بزنن و معمولا هم سر یک ساعت مشخص شروع به گریه کردن می ...

نمیرسم بخوابم همه بچهام اینجوری ان شب ساعت 1 یا 12 شروع میکنن تا فردا صبح