2777
2789

من دخترم ۷ سالش  نمی گم اصلا حرف گوش نمیکنه اما  گاهی واقعا عصبیم میکنه .موقعی هم که تنبه میکنم اینقدر گریه میکنه که تا روز بعد قطع نمیکنه .منظورم تنبیه بدنی نیست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگو که دلم خونه دخترم ۵ سالشه دیوانم کرده

همسایمون ۲ تا دختر داره مثلا اگر مادرشون گفته یه ساعت دیگه خونه باش ده دقیقه ای ببار میان‌میگه خاله ساعت ۶ شد .یا اگر مادرشون دم در صدا بزنه فوری میدون میرن حالا دختر من گریه میکنه دارم بازی میکنم نمیام  یا اگرم بیاد تو خونه گریه زاری میکنه

وای وای باورت نمیشه الان با سر درد خوابیدم یعنی دخترم ک تازه رفتا۶سالگی پدرمونو دراورد

واس ی چیز الکی اونقد بهونه میگیره و میره تو مخ اروم میگی گوش ننیکنه و جیغ و دادو گریه و کوبیدن وسایل منو شوهرم اروم بهش میگیم بسه گوش نمیکنه دلواش میکنم حرص میخورم حتی میزنمش بدتر گریه میکنه وجیغ میزنه اصن حساب نمیبره ازما 

بخدا اعصاب منو شوهرمو ریخت بهم وخوابید

سر ی موصوع خیلی الکی

وای وای باورت نمیشه الان با سر درد خوابیدم یعنی دخترم ک تازه رفتا۶سالگی پدرموکو دراورد واس ی چیز ال ...

من نمیزنم اینجوری میکنه امشب یه با دستم یکم شونه  فشار دادم نه درد حد زدم اینقدر گفت بچه دلش میشکنه آدم بچه اش تنبیه نمیکنه؟ مغزم خورد و شرمنده ام کرد

وای وای باورت نمیشه الان با سر درد خوابیدم یعنی دخترم ک تازه رفتا۶سالگی پدرمونو دراورد واس ی چیز ال ...

چرا خودم تو یه همچین شرایطی ام میخوام بدم پیش روانشناس ببینم راهکار چی میده