بیرون برا ملی درخواست المثنی بده بهت برگه میده چون حالا حالا ها المثنی نمیاد
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه): برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمدهام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی. یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز میکنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم): حکایت مواجهه من با آدمهاییه که یهو ازشون عجیبترین بیمهریها رو میبینم...
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بازار ب اون بزرگی رفتم کلی خیابون راه رفتماز کی بپرسم من
- اعلام مفقودی در کلانتری اگر احتمال سرقت هست یا مدارک همراه کیف گم شده، حتماً گزارش رسمی در کلانتری ثبت کن. این گزارش بعداً سند قانونی میشه و مسئولیت سوءاستفاده رو از دوش تو برمیداره.
- پیگیری کارت ملی - وارد سایت ثبت احوال بشو و بخش «مدارک پیدا شده» رو چک کن؛ شاید کسی کارتت رو تحویل داده باشه. - اگر پیدا نشد، به دفتر پیشخوان دولت مراجعه کن و فرم مفقودی رو پر کن. با ثبت درخواست، کارت قبلی باطل میشه و کارت جدید صادر میشه. - مدارک لازم: اصل شناسنامه، یک قطعه عکس ۴×۳ جدید، آدرس و کد پستی، و پرداخت هزینه صدور المثنی.
- پیگیری گواهینامه رانندگی - باید به پلیس راهور ناجا مراجعه کنی و فرم درخواست المثنی رو پر کنی. - معمولاً نیاز به گزارش کلانتری، کارت ملی (یا رسید درخواست المثنی کارت ملی)، شناسنامه و چند قطعه عکس داری. - چون گواهینامهات تازه صادر شده، روند صدور المثنی سریعتر خواهد بود.
---
⚠️ نکات مهم - سوءاستفاده احتمالی: کارت ملی و گواهینامه میتونن برای کارهای غیرقانونی مثل گرفتن سیمکارت یا اجاره ملک استفاده بشن. پس هرچه سریعتر اعلام مفقودی کن. - نیازی به چاپ آگهی در روزنامه نیست: برای کارت ملی هوشمند دیگه الزام قانونی نداره، ولی اگر نگران سوءاستفاده هستی میتونی احتیاطاً آگهی بدی. - بانکها: اگر کارتهای بانکی هم داخل کیف بودن، فوراً مسدودشون کن.
---
📝 مراحل خلاصه | مدرک | اقدام فوری | محل مراجعه | مدارک لازم | |------|-------------|-------------|-------------| | کارت ملی | اعلام مفقودی درخواست المثنی | دفتر پیشخوان دولت | شناسنامه، عکس ۴×۳، آدرس، هزینه | | گواهینامه | اعلام مفقودی درخواست المثنی | پلیس راهور | گزارش کلانتری، شناسنامه، عکس، کارت ملی یا رسید المثنی |
---
📌 پیشنهاد عملی برای تو 1. همین امروز به کلانتری نزدیک محل سکونتت برو و گزارش مفقودی بده. 2. فردا صبح به دفتر پیشخوان دولت برو و درخواست کارت ملی المثنی ثبت کن. 3. بعدش به پلیس راهور مراجعه کن و برای گواهینامه المثنی اقدام کن.