2777
2789

تو کیف دستیم بود ک به کیف اصلیم وصل بود الان دیدم نیس

دوروز پیش بازار بودم نمیدونم کجا گم شده

گواهیناممو تازه ماه قبل گرفتم

چیکار کنم الان😭😭😭

مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیرون برا ملی درخواست المثنی بده بهت برگه میده چون حالا حالا ها المثنی نمیاد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
وای برو از صاحب مغازه ها یپرس اگ تو خونه نیست

بازار ب اون بزرگی رفتم

کلی خیابون راه رفتم

از کی بپرسم من

مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

اووووووف

دوباره گرفتنشون هیهاته😐

تو دیوار شهرتون آگهی بزن،شاید کسی دیده باشتش

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

بیرون برا ملی درخواست المثنی بده بهت برگه میده چون حالا حالا ها المثنی نمیاد

چی؟؟

نیاد؟چرا نمیاد

پس چیکار کنیم😭

اووووووفدوباره گرفتنشون هیهاته😐تو دیوار شهرتون آگهی بزن،شاید کسی دیده باشتش

خیلی سخته گرفتنشون؟؟😭😭

خدایااا

چی؟؟نیاد؟چرا نمیادپس چیکار کنیم😭

المثنی طول میکشه دیگه

ولی ا اون برگه کارت راه میوفته

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اصلا نمیدونم از کی نیس کیفه

یهو دیدم وصل کیفم نیست😭

نمبدونم از کی گم شده

بازار ب اون بزرگی رفتم کلی خیابون راه رفتماز کی بپرسم من

- اعلام مفقودی در کلانتری
اگر احتمال سرقت هست یا مدارک همراه کیف گم شده، حتماً گزارش رسمی در کلانتری ثبت کن. این گزارش بعداً سند قانونی میشه و مسئولیت سوءاستفاده رو از دوش تو برمیداره.

- پیگیری کارت ملی
- وارد سایت ثبت احوال بشو و بخش «مدارک پیدا شده» رو چک کن؛ شاید کسی کارتت رو تحویل داده باشه.
- اگر پیدا نشد، به دفتر پیشخوان دولت مراجعه کن و فرم مفقودی رو پر کن. با ثبت درخواست، کارت قبلی باطل میشه و کارت جدید صادر میشه.
- مدارک لازم: اصل شناسنامه، یک قطعه عکس ۴×۳ جدید، آدرس و کد پستی، و پرداخت هزینه صدور المثنی.

- پیگیری گواهینامه رانندگی
- باید به پلیس راهور ناجا مراجعه کنی و فرم درخواست المثنی رو پر کنی.
- معمولاً نیاز به گزارش کلانتری، کارت ملی (یا رسید درخواست المثنی کارت ملی)، شناسنامه و چند قطعه عکس داری.
- چون گواهینامهات تازه صادر شده، روند صدور المثنی سریعتر خواهد بود.

---

⚠️ نکات مهم
- سوءاستفاده احتمالی: کارت ملی و گواهینامه میتونن برای کارهای غیرقانونی مثل گرفتن سیمکارت یا اجاره ملک استفاده بشن. پس هرچه سریعتر اعلام مفقودی کن.
- نیازی به چاپ آگهی در روزنامه نیست: برای کارت ملی هوشمند دیگه الزام قانونی نداره، ولی اگر نگران سوءاستفاده هستی میتونی احتیاطاً آگهی بدی.
- بانکها: اگر کارتهای بانکی هم داخل کیف بودن، فوراً مسدودشون کن.

---

📝 مراحل خلاصه
| مدرک | اقدام فوری | محل مراجعه | مدارک لازم |
|------|-------------|-------------|-------------|
| کارت ملی | اعلام مفقودی درخواست المثنی | دفتر پیشخوان دولت | شناسنامه، عکس ۴×۳، آدرس، هزینه |
| گواهینامه | اعلام مفقودی درخواست المثنی | پلیس راهور | گزارش کلانتری، شناسنامه، عکس، کارت ملی یا رسید المثنی |

---

📌 پیشنهاد عملی برای تو
1. همین امروز به کلانتری نزدیک محل سکونتت برو و گزارش مفقودی بده.
2. فردا صبح به دفتر پیشخوان دولت برو و درخواست کارت ملی المثنی ثبت کن.
3. بعدش به پلیس راهور مراجعه کن و برای گواهینامه المثنی اقدام کن.